Elmato Houten Plateau met trap Blank 28 cm voor Knaagdieren!
Houten Plateau met trap Blank 28 cm voor Knaagdieren! €15,99 €19,99

Houten Plateau met trap Blank 28 cm voor Knaagdieren!

€19,99 €15,99
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Houten Plateau met trap Blank 28 cm voor Knaagdieren!

Maak plaats voor het veelzijdige en handige Houten Plateau met trap Blank, speciaal ontworpen voor je ondeugende knaagdieren! Dit plateau is de perfecte toevoeging aan je knaagdierverblijf, gemaakt van onbehandeld blank hout en uitgerust met een handige trap.

Extra grondoppervlak
Stabiele plek om voer en waterbakje te plaatsen
✔ Onbehandeld blank hout

Met het Houten Plateau krijgen je knaagdieren een extra grondoppervlak om te verkennen en te genieten van hun speeltijd. Het biedt ze een verhoogd platform waarop ze kunnen klimmen, springen en rondsnuffelen met hun nieuwsgierige snuitjes.

Maar dit plateau is niet alleen maar leuk, het is ook praktisch! Het biedt een stabiele plek om voer- en waterbakjes te plaatsen, vooral als je een wat hogere laag bodembedekking gebruikt. Geen geknoei meer met omgevallen bakjes of besmeurde voeding, want het plateau zorgt ervoor dat alles netjes op zijn plaats blijft.

Het Houten Plateau met trap is speciaal ontworpen voor kleine knaagdieren zoals muizen, hamsters, gerbils en ratten. Het is hun eigen kleine toevluchtsoord waar ze kunnen relaxen en genieten van een verhoogd uitzicht op hun knaagdierwereld.

Dus geef je knaagdieren de luxe die ze verdienen met het Houten Plateau met trap Blank. Het biedt zowel plezier als functionaliteit in je knaagdierparadijs. Laat ze klimmen, ontdekken en genieten van deze speciale toevoeging aan hun leefomgeving.

Specificaties
Afmeting (ca): 28 x 18 x 16 cm
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat
Bijzonderheden: -
Elmato Houten Plateau met trap Blank 28 cm voor Knaagdieren!
Reviews
8.6 / 10
(10)
10 / 10
conny 21 December 2022

Mein Hamster und meine Mäuse lieben es. Einfach zu montieren. Leider sind Klammern dabei!

  • - Klammern vorhanden! Sollten ersetzt werden durch Holzleimkleber oder ähnliches

6 / 10
Melanie 19 Mei 2021

Heel eerlijk, ik vind het een mooi en stevig plateau. Alleen een dikke min punt is dat je wel een boormachine in huis moet hebben. En heel raar dat er maar 3 van de 4 gaten zijn voor geboord. Heel eerlijk verwachte ik voor het geld dat die makkelijker in elkaar te zetten was.

10 / 10
Angel 24 Februari 2021

ontzettend fijn ding om extra ruimte in de kooi te crëeren. mijn ratjes maken er super veel gebruik van en het ziet er leuk uit. zeker een aanrader als je meer klimmogenlijkheden zoekt!

6 / 10
Natasja 03 December 2020

Jammer genoeg geen voorgeboorden gaatjes in de pootjes waardoor het indraaien van de schoeven erg lastig ging. Daarnaast miste in nog een voorgeboord gat in het plateau, wel handig als ze dit voor het verzenden hadden gezien, nu maar zelf een gat erin proberen te boren

10 / 10
Silke 01 Maart 2020

Super makkelijk in elkaar te zetten en de muisjes zijn er heel blij mee

10 / 10
Madelief 01 Februari 2020

Het is een superfijn en stevig plateau, ook erg mooi voor in een natuur thema mijn hamstertje vind het superfijn bedankt drd knaagwinkel!

10 / 10
Maureen 01 Mei 2019

super handig plateau, wij gebruiken het in het terrarium om het houten loopwiel van 28 cm op te zetten, en dat we onder het plateau vullen met zaagsel zodat dat graafruimte blijft. Het trappetje verliest daardoor zijn functie, maar kan horizontaal gelegd worden of eraf gehaald worden.

10 / 10
geertruida 01 September 2018

Stevig materiaal. Het enige wat j hoeft t doen is de poten erop monteren en dat is zo klaar omdat de poten van zachter hout is .daarnaast kun j de zijkant zelf beetje opleuken door hekjes erop t maken

6 / 10
Nina L. 01 Februari 2018

Wel jammer dat je het zelf in elkaar moet zetten maar voor de rest een super leuk speeltje voor mijn hamsters zal het zeker aanraden

8 / 10
Stan 20 Juli 2017

Mooi plateau past perfect in mijn kooi. Ik heb echter 2 minpunten. 1. Ik wist dat je hem zelf in elkaar moest schroeven, maar er zaten geen voorgeboorde gaten in de poten. (wel in het plateau zelf) 2. Ik dacht eigenlijk dat hij wit was, vind ik niet zo'n probleem voor tbh. (op het plaatje lijkt dat zo) Voor de rest vindt ik het een goed product.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »