Elmato Knaagdier Plateau Blank 40 cm voor Knaagdieren!
Knaagdier Plateau Blank 40 cm voor Knaagdieren! €15,99 €17,99

Knaagdier Plateau Blank 40 cm voor Knaagdieren!

€17,99 €15,99
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Elmato Houten Knaagdier Plateau Blank 40 cm

Maak plaats voor het Elmato Houten Knaagdier Plateau Blank 40 cm! Met dit fantastische plateau voeg je moeiteloos een extra verdieping toe aan het knaagdierverblijf. Of je nu een gezellig hoekje wilt creëren of gewoon wat extra ruimte wilt bieden aan je ondeugende knaagdieren, dit plateau staat altijd klaar voor een avontuur.

Met het houten knaagdier plateau maakt u er eenvoudig een verdieping bij in het knaagdierverblijf. Gebruik het plateau als extra verdieping of maak een knus hoekje voor uw knaagdier.  Het plateau is een leuke uitdaging in het verblijf die uw knaagdieren erg op prijs zullen stellen. Zet een voerbakje op het plateau en een laddertje er tegenaan zodat uw knaagdier moet klimmen om bij zijn eten te komen of gebruik het plateau als opstapje naar een hogere verdieping.

100% natuurlijk onbehandeld blank hout
Ruimt plateau voor extra ruimte in het verblijf

Gemaakt van 100% natuurlijk, onbehandeld blank hout, is dit plateau niet alleen een functionele toevoeging, maar ook een lust voor het oog. Het biedt een leuke uitdaging in het verblijf waar je harige vriendjes dol op zullen zijn. Je kunt een voerbakje op het plateau plaatsen en er een ladder tegenaan zetten, zodat je knaagdier zijn beste klimvaardigheden moet inzetten om bij zijn lekkernijen te komen. Of gebruik het plateau als opstapje naar een hogere verdieping, waardoor je kleine avonturiers hun territorium kunnen uitbreiden.

Met een ruim plateau van 40 cm biedt dit knaagdier plateau volop mogelijkheden om de leefomgeving van je knaagdieren te verrijken. Het is de perfecte plek voor spel, rust en lekkernijen. Bovendien zorgt het natuurlijke hout voor een warme en rustgevende sfeer in het verblijf, waardoor je knaagdieren zich helemaal thuis zullen voelen.

Dus waar wacht je nog op? Geef je knaagdieren de extra ruimte en uitdaging die ze verdienen met het Elmato Houten Knaagdier Plateau Blank 40 cm. Het is de ideale manier om hun leefomgeving te verrijken en hun avontuurlijke geest te stimuleren. Vergeet niet om een beetje knabbeltijd in te plannen, want dit plateau is niet alleen functioneel, maar ook geschikt om aan te knagen. Je knaagdieren zullen je dankbaar zijn voor dit knusse plekje in hun verblijf!

Bewaren

Specificaties
Materiaal: Multiplex Hout
Afmetingen (ca): 40 x 25 x 15 cm
Diameter (ca): -
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: Niet spijkervrij
Elmato Knaagdier Plateau Blank 40 cm voor Knaagdieren!
Reviews
10 / 10
Beau 13 April 2023

Degelijk en stevig product. Een groot wiel past hier makkelijk op, mits je terrarium hoog genoeg is

10 / 10
Joella 24 September 2022

Mooi plateau voor een degelijke prijs. Nadat ik de andere reviews had gelezen dacht ik dat het moeilijk was om te monteren. Het indraaien van de schroefjes heb ik overgelaten aan mijn vriend. En hij had er geen moeite mee! Verder is het een stevig plateau.

6 / 10
As 23 Februari 2021

Opzich prima, onhandig dat je zelf er nog gaten in moet maken. Niet veel bijzonders maar prima.

10 / 10
Nora Potargent-Van Craen 07 Juli 2020

Ik ben tevreden over dit product. Er zijn geen voorgeboorde gaten in, maar het was eenvoudig vast te schroeven met een manuele schroevendraaier (niet elektrisch). De degoes eten het wel heel snel kapot, maar dat heb je met elk houten product. Het was een goede manier om meer loopoppervlakte toe te voegen aan de degoekooi.

6 / 10
H. 02 Juni 2019

op zich wel een mooi plateau. Maar erg onhandig in elkaar te zetten. Er zitten in de poten geen voorgeboorde gaten,zodat je de behoorlijke schroeven er zelf met kracht in moet zien te draaien. Best een hele klus. Wat ik toen maar heb gedaan,was schroeven eerst in het oppervlak zetten,en vervolgens omdraaien,en dan de poten erop draaien. Maar zelfs dan is het een heikel gedoe. Dit zou beter moeten kunnen.

10 / 10
Roos 01 December 2018

Ik wou eerst één kopen maar toen in in de review zag dat iemand gewoon twee naast elkaar deed heb ik er twee besteld. Ik ben erg benieuwd hoe dit eruit gaat zien

10 / 10
Karen 01 Juni 2018

Mooi en groot plateau, ben er erg blij mee

10 / 10
Elly 04 April 2018

Perfect voor het maken van een extra verdieping in het hok van mijn gerbil, ik heb er zelfs twee naast elkaar zodat er nog meer ruimte bijkomt. Op deze extra verdieping past ook perfect de voer- en waterbak, die blijven op deze hoogte mooi schoon.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »