JR Farm Knaagdier Knabbel Mat 33 cm
Knaagdier Knabbel Mat 33 cm €6,99 €7,99

Knaagdier Knabbel Mat 33 cm

€7,99 €6,99
Op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
  • Klantenservice van 10:00 tot 17:00
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

JR Farm Knaagdier Knabbel Mat voor Knaagdieren & Konijnen: Natuurlijk Comfort en Knaagplezier

Geef jouw knaagdieren en konijnen het beste van beide werelden met de JR Farm Knaagdier Knabbel Mat. Deze veelzijdige mat biedt niet alleen een zachte en comfortabele ligplaats, maar ook een bron van knaagplezier en natuurlijke tandverzorging.

De JR Farm Knaagdier Knabbel Mat is ideaal om te liggen, slapen, knabbelen of als windscherm. Deze 100% natuurlijke knabbelmat van gevlochten waterhyacint is geschikt voor knaagdieren en konijnen. Het natuurlijke materiaal zorgt voor een zacht en comfortabel oppervlak om op te liggen en aan te knabbelen. Doordat de mat volledig van natuurlijk materiaal is gemaakt, is hij ideaal om op te knabbelen en kan hij ook gegeten worden. Het knagen en knabbelen bevordert de natuurlijke slijtage van de snijtanden.

100% Natuurlijk: De knabbel mat is vervaardigd uit natuurlijk gevlochten waterhyacint
Multifunctioneel: De mat kan gebruikt worden als comfortabele ligplaats waar jouw knaagdieren en konijnen kunnen ontspannen. Bovendien kunnen ze naar hartenlust knabbelen aan de mat, wat hun natuurlijke knaaggedrag bevredigt
Natuurlijke Tandverzorging: Het knagen aan de mat helpt bij het natuurlijk slijten van de tanden. Dit is van vitaal belang voor knaagdieren en konijnen, omdat hun tanden voortdurend groeien
 Verrijking van de Omgeving: De JR Farm Knaagdier Knabbel Mat voegt variatie en verrijking toe aan de leefomgeving van jouw knaagdieren en konijnen

De JR Farm Knaagdier Knabbel Mat is de ideale toevoeging aan de leefomgeving van jouw knaagdieren en konijnen. Ze kunnen erop liggen, knabbelen en genieten van het natuurlijke comfort dat het biedt. Daarnaast draagt het bij aan hun algehele welzijn door natuurlijke tandverzorging te bevorderen en te zorgen voor mentale stimulatie. Zorg ervoor dat er altijd voldoende vers water en hooi beschikbaar zijn om hun dieet aan te vullen terwijl ze van hun knabbelmat genieten.

jr farm knaagdier snacks en voeding voor knaagdieren en konijnen

Specificaties
Afmeting (ca): c.a. 33 cm x 24 cm
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: -
JR Farm Knaagdier Knabbel Mat 33 cm
Reviews
10 / 10
Nina 20 September 2023

Heel fijne stevige maat , niet zo stoffig als andere die ik elders heb gekocht! M"n konijn vindt het heel fijn en glijd er niet op uit! Neemt goed vocht op!

  • + ik raad deze aan

10 / 10
Rian 17 Juni 2022

Mijn konijnen zijn er dol op, ze liggen erop en knagen er soms aan.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »