JR Farm Active-Box 1,1 kg voor Knaagdieren & Konijnen
Active-Box 1,1 kg voor Knaagdieren & Konijnen €22,95 €24,99

Active-Box 1,1 kg voor Knaagdieren & Konijnen

€24,99 €22,95
Op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Titel: JR FARM Active-Box 1,1 kg en 35 cm: Een Speelparadijs voor Knaagdieren en Konijnen!

De JR FARM Active-Box is een spannend speelparadijs voor actieve knaagdieren en konijnen, dat niet alleen voor plezier en activiteit zorgt, maar ook een gezonde voeding bevordert. Gemaakt van Graskarton biedt deze innovatieve box een scala aan mogelijkheden om de dieren bezig te houden en tegelijkertijd te verwennen met natuurlijke lekkernijen.

 Voorgestanste openingen in de Graskarton box zorgen voor eenvoudige toegang tot het binnenste van de box, waar een geurig en vezelrijk hooi en verschillende knaag- en speelideeën wachten.

 Sisal-touwen maken het ophangen van speelgoed mogelijk, zoals de Weidenbal of de Smul-Tunnel, op verschillende plaatsen aan de kartonnen box. Dit bevordert de beweging en behendigheid van de dieren.

 De box bevat Grainless Farmy in de smaak Wortel & Bockshoornklaver en smakelijke Dill-staafjes die niet alleen voor variatie zorgen, maar ook de slijtage van de tanden ondersteunen.

Het geurende en ruwvezelrijke hooi afkomstig van natuurlijke weilanden in Beieren draagt bij aan een gezonde voeding voor de knaagdieren en konijnen.

Met flexibele Active-Teilen kunnen dierenliefhebbers creatief beslissen welke elementen ze op een bepaald moment aan hun kleine vrienden willen aanbieden. De voorgestanste openingen maken de weg vrij naar binnen, waar geurend, vezelrijk hooi uit natuurlijke weilanden in Beieren en een gevarieerde selectie van knaag- en speelideeën op hen wachten.

De Active-Box dient niet alleen ter vermaak, maar bevordert ook de beweging en behendigheid van de dieren. Sisal-touwen maken het mogelijk om speelgoed zoals de Weidenbal of de Smul-Tunnel op verschillende plaatsen aan de kartonnen box op te hangen. De Grainless Farmy in de smaak Wortel & Bockshoornklaver en smakelijke Dill-staafjes bieden niet alleen variatie, maar ondersteunen ook de slijtage van de tanden en hebben een gunstig effect op maag en darm.

De duurzame productie van de Active-Box draagt bij aan milieubescherming. De Graskarton bestaat voor minstens 30% uit gras, een snel hernieuwbare grondstof. Dit maakt de Active-Box een milieuvriendelijk alternatief, waarbij minder water wordt verbruikt en CO2-uitstoot wordt verminderd.

Kortom, de JR FARM Active-Box biedt talloze mogelijkheden om de levensvreugde van de dieren te stimuleren, verveling tegen te gaan en tegelijkertijd hun gezondheid te ondersteunen. Alle componenten zijn natuurlijk en dus geschikt voor volledige consumptie.

Specificaties
Inhoud (ca): 1,1 kg
Samenstelling: Graskarton (Lignocellulose, gedroogd gras van het veld), bergweidehooi, JR Grainless Farmy Wortel & Bockshoornklee 70 g (erwten, graszaad, kanariegraszaad, brandnetel, wortelen 4,9%, boekweit, bockshoornzaad 2%, peterselie, hennepzaad, venkelzaad, lijnzaa
Analyse: Eiwit 8,4%, Vetgehalte 2,1%, Ruwe vezel 35%, Ruwe as 13,5%, Calcium 19900 mg/kg, Fosfor 1670 mg/kg, Natrium 850 mg/kg.
Bevordert Foerageren: Ja
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Type: Aanvullend diervoeder
Bijzonderheden: -
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
JR Farm Active-Box 1,1 kg voor Knaagdieren & Konijnen
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Knaagdierwinkel
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »