Hugro Auratus Cave Boomstam 13 cm voor Knaagdieren!
Auratus Cave Boomstam 13 cm voor Knaagdieren! €15,95 €19,95

Auratus Cave Boomstam 13 cm voor Knaagdieren!

€19,95 €15,95
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Hugro Auratus Cave Boomstam 13 cm voor kleine knaagdieren: Natuurlijk Comfort en Geborgenheid!

Creëer een oase van rust en geborgenheid voor jouw kleine knaagdieren met de Hugro Auratus Cave, een prachtige uitgeholde boomstam die dienst doet als het perfecte huisje. Deze unieke schuilplaats biedt niet alleen een stijlvolle toevoeging aan het verblijf van jouw knaagdieren, maar belooft ook stevigheid en comfort in overvloed.

Gemaakt van Berkenhout: De Auratus Cave is vervaardigd uit hoogwaardig berkenhout, wat niet alleen duurzaamheid garandeert maar ook een natuurlijke uitstraling geeft aan het verblijf
100% Natuurlijk en Onbehandeld: Deze boomstam is 100% natuurlijk en onbehandeld
Stevig en Robuust: Speciaal ontworpen voor de echte knagers, zoals Gerbils, is deze boomstam zeer stevig en robuust. Het kan de tanden en nagels van jouw actieve knagertjes moeiteloos aan
Ideaal voor Hamsterscaping & Gerbilscaping! Voeg een vleugje avontuur toe aan het verblijf van jouw knaagdieren! Deze Auratus Cave is perfect voor Hamsterscaping en Gerbilscaping, waardoor jouw knaagdieren een omgeving hebben die aansluit bij hun natuurlijke instincten.

Slim Design voor Tevreden Knaagdieren:

Met een open onderzijde voor optimale ventilatie en een ingang aan de voorzijde biedt de boomstam niet alleen comfort maar ook een gevoel van veiligheid aan jouw knaagdieren. Het platte dak fungeert als een extra zitplaats of een handig opstapje naar hogere delen in het verblijf.

Hoe kan ik de boomstam het beste schoonmaken?

Een houten huis of tunnel kan op een eenvoudige manier schoongemaakt worden, afhankelijk van het gebruik van de dieren. Mochten de dieren toch een plasje achterlaten in de tunnel, wat bij Muisjes vaak gebeurt dan raden wij een urine spray aan. Deze breekt de urine van de dieren af en reinigt op deze manier het hout.

Voor welke knaagdieren is de boomstam tunnel geschikt?

De boomstamtunnel is als tunnel geschikt voor de volgende knaagdieren Muisjes,Dwerghamsters en Gerbils. Het is ook mogelijk de boomstam te gebruiken als knaagmateriaal voor grotere knaagdieren.

Specificaties
Afmetingen (ca): 13 x 13 x 11 cm
Openingen (ca): Ø7,5cm
Materiaal: Berkenhout
Open Bodem: Ja
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Gerbil
Bijzonderheden: *Omdat het een natuurproduct is kan de vorm en omvang verschillen
Hugro Auratus Cave Boomstam 13 cm voor Knaagdieren!
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Knaagdierwinkel
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »