Critter Bath Keramiek voor kleine Knaagdieren!
Critter Bath Keramiek voor kleine Knaagdieren! €6,95 €7,95

Critter Bath Keramiek voor kleine Knaagdieren!

€7,95 €6,95
Op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Voor 17 uur besteld, morgen in Huis!*
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Critter Bath Keramiek Huisje voor kleine knaagdieren!

koel voor knaagdieren tijdens warme dagenHet Happy Pet Critter Bath Keramiek huisje is een lief, schattig huisje in de vorm van een hoofdje met oortjes. Het huisje is geschikt voor kleine knaagdieren zoals Muizen en Dwerghamsters. Het huisje is gemaakt van keramiek waardoor het eenvoudig te reinigen is, maar ook lekker koel tijdens warme dagen. Het Critter Bath huisje kan gebruikt worden als slaap- en schuilhuisje, maar ook als zandbad huisje. Een klein laagje chinchillazand en het badderen kan beginnen. Dankzij de dichte vorm wordt er minder gemorst.

Als koel slaaphuisje
Keramiek geeft verkoeling in de zomer
Geschikt als zandbad huisje

Wat is keramiek?

Keramiek is geglazuurde aardewerk. Het verschil tussen terracotta en keramiek is dat keramiek geglazuurd is en terracotta is niet geglazuurd. Door de glazuurlaag is keramiek: sterk, waterbestendig, isolerend en eenvoudig te reinigen. Het grootste voordeel voor ons is dat urine niet kan intrekken in het materiaal. Eventuele plasjes kunnen zo afgenomen worden, omdat deze in intrekken.

Specificaties
Afmetingen (ca): 12 x 12 x 13 cm
Openingen (ca): Ø 6 cm
Materiaal: Keramiek (Geglazuurd)
Open Bodem: Nee
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster
Bijzonderheden: *De keramiek kan oneffenheden vertonen en kleine verfloze plekjes bevatten
Critter Bath Keramiek voor kleine Knaagdieren!
Reviews
10 / 10
Celine Boone 23 Juli 2022

Mijn hamsters vinden het geweldig, ik heb er zand in & is een vaste plek geworden van pitjes eten, uitrusten & baden dus helemaal fijn om te zien. Ook met warm weer kan je ze even in de koelkast zetten & weer terug zetten want keramiek blijft koel vasthouden

10 / 10
lol 17 Augustus 2021

werkt goed

10 / 10
Sophie 04 Mei 2021

Hele leuke koele huisjes! Het zou leuk zijn als er nog een keer andere kleuren komen. Roze zou ook erg leuk zijn.

10 / 10
Monique 10 November 2020

mijn Winnie vindt het heerlijk

10 / 10
Kelly 01 Oktober 2020

Super huisje voor als het warm is buiten mijn hamstertje is er gek op

10 / 10
Maureen 01 September 2020

Hamster is er blij mee. Lekker koel in de zomer!

10 / 10
Zina 01 September 2020

Ik heb ze al eens eerder besteld, maar ze blijven gewoon heel leuk en hebben goed geholpen tijdens de hete zomerdagen omdat ze goed koel blijven.

10 / 10
Annelies 01 Augustus 2020

Top badhuisje, onze hamster rolt er lekker in!

10 / 10
Lea 01 Augustus 2020

Is heel leuk zitten mijn dwerghamstertjes graag in

10 / 10
Z 17 Juni 2020

Vorige keer bij mijn laatste bestelling gekocht voor de gerbils, best een redelijk formaat en ben er heel blij mee! De heren zijn er ook tevreden mee, alleen schoppen ze toch elke keer hun bad zand eruit om er gewoon lekker met zijn tweetjes in te liggen, dat mag natuurlijk ook. Inderdaad lekker makkelijk om schoon te maken en ook heel belangrijk, het is knaag proef.

10 / 10
F 08 Juni 2020

Mijn muizen vinden dit huisje super leuk, ik heb ze er met z'n allen in zien liggen slapen, is een heel leuk gezicht. Het huisje is ook super gemakkelijk schoon te houden, heet water, een borstel erdoor en klaar, er blijven geen nare geurtjes achter. Waar wel een beetje op gelet moet worden is dat het keramiek koel blijft, heel fijn tijdens warme zomerdagen, minder fijn als het al koud is, want dan kan het diertje verkleumd raken. Ook is het eruit halen van dieren voor tammer maken en gezondheidschecks een kleine uitdaging. Maar voor mij wegen de voordelen ruimschoots op tegen de nadelen! (En zeg nou zelf, die oortjes zijn toch super schattig?)

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »