Knaagdier Kruidenier Gedroogde Tijm
Gedroogde Tijm €8,95

Gedroogde Tijm

€8,95
Op voorraad
  • Zaterdag besteld, maandag in huis!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Productomschrijving

Knaagdier Kruidenier Gedroogde Tijm

knaagdier kruiden vriendelijk voor bijen en vlindersHet aroma alleen al van de Tijm (Thymus) doet de luchtwegen van mens en dier goed. De heerlijke tijm geur ruikt verfrissend en heilzaam. Tijm werd door de Grieken en Romeinen al gebruikt bij longziekten, reuma, verlamming, maagkramp, gezwellen, hoofdpijn, koliek en zenuwzwakte. De Tijm plant wordt tot op de dag van vandaag nog steeds ingezet ter ondersteuning van de luchtwegen.
Tijm werkt maagversterkend en bloedzuiverend. Ook komen we Tijm veel tegen in hoestdrankjes dit komt door de aanwezigheid van thymol en het hoge gehalte aan vitamine K en IJzer. Thymol is een aromatische stof die een antiseptische werking heeft.

Uit recentelijk wetenschappelijk onderzoek is zelfs naar voren gekomen dat Tijm een positief effect op de hersenen heeft. Daarnaast werkt Tijm maagversterkend en bloedzuiverend. Ook komen we Tijm veel tegen in hoestdrankjes en bevat een hoog gehalte aan vitamine K en IJzer. Tijm bevat het positieve thymol. Dit fytonutriënt heeft een positief effect op het percentage gezonde omega 3 vetzuren in de hersenen, nieren en het hart.

Ondersteund de luchtwegen
Bevorderd de spijsvertering
Maag-versterkend en bloedzuiverend
Rijk aan vitamine K en IJzer
Thumol ter ondersteuning van Omega 3

Bewaren van kruiden

Het is belangrijk om kruiden op een donkere, droge en goed geventileerde plek te bewaren. Vocht is slecht voor de kwaliteit van kruiden. Als er vocht bij kruiden komt kunnen deze gaan schimmelen. Daarom worden onze kruiden nooit in plastic verpakt en enkel in papier.

! Kruiden mogen niet bewaard worden in plastic.

Fijn om te weten

Voor vers en ambachtelijk gedroogde kruiden van de hoogste kwaliteit bent u bij DRD Knaagdierwinkel® op het juiste adres! In onze kruidenwinkel vindt u verschillende soorten gedroogde kruiden, bladeren en bloemen.

Kruiden zijn een mooie toevoeging op het dagelijkse menu van uw knaagdier of konijn. Hoeveel kruiden u geeft hangt sterk af van het soort dier. Zo zullen Cavia's, Konijnen, Chinchilla's en Degoes zeer graag en veel kruiden eten.

De kruidenmengelingen van de Knaagdier Kruidenier® bevatten enkel de 1e klas kwaliteit Blaadjes, steeltjes en bloemen. Zorgvuldig verpakt in een speciale papieren (voedsel) verpakking. Direct vanuit de kruidenier, dus geen tussen leveranciers. Dit laatste garandeert een optimale versheid van de kruiden. Bij ons worden de kruiden in een speciale donkere ruimte bewaard.

Wij hebben bewust voor papier gekozen om niet alleen de versheid van de kruiden te ondersteunen maar ook dat van het milieu. Daarnaast schermt de papieren zak beter af voor licht en laat de kruiden ademen. Een verstikkende plastic zak komt de kwaliteit niet ten goede van de kruiden.

altijd vers knaagdier voerALTIJD VERSE KNAAGDIER KRUIDEN!

Als specialist op het gebied van knaagdier voeding profiteert u als klant maximaal van onze kennis en ervaring. Wij letten wel op de details zodat u zich daar geen zorgen om hoeft te maken. Dit is bijvoorbeeld ook terug te zien in ons inkoop & opslag beleid. Wij zetten in op fris en vers in plaats van veel en goedkoop. Daarnaast worden al onze kruiden op de juiste manier bewaard, namelijk donker en droog zonder inval van zonlicht wat de voedingswaarde kan aantasten.

kruiden voor knaagdieren en konijnen

Specificaties
Inhoud: 500 gram
Samenstelling: 100% Natuurlijk Gedroogde Tijm
Analyse: -
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: -
Knaagdier Kruidenier Gedroogde Tijm
Reviews
6 / 10
M. 01 Maart 2020

Ik verstrooi het over het hooi. Het is heel fijn en ik kan eigenlijk niet zien of de cavia's het nou ook daadwerkelijk opeten of dat het wegzakt tussen hooi en bodembedekking en op die manier verloren gaat.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »