JR Farm Fruit Cake
Fruit Cake €4,99 €5,99

Fruit Cake

€5,99 €4,99
Niet op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Binnenkort weer leverbaar
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

JR Farm Fruit Cake

Heerlijke fruittaart voor knaagdieren en konijnen! De knapperige taartbodem is gemaakt van wortelen en pastinaak en is liefdevol versierd met veel heerlijk fruit en bessen. Zo vers van oma's bakkerij!

De Fruit Cake is niet alleen lekker en smakelijk, maar ook boordevol vitamines en vezels. Dankzij de inuline uit pastinaak heeft de fruitcake ook nog eens een positief effect op de darmflora van onze knaagdieren en konijnen en ondersteunt tegelijkertijd hun immuunsysteem.

De Fruit Cake is minder geschikt voor hybriden dieren of dieren die aanleg hebben voor diabetes, Campbellie Dwerghamsters, Russische Dwerghamsters, Degoes en Chinchilla's vanwege het fructosegehalte.

Puur natuur
Verrassende snack met kruiden en fruit
Dieren moeten een beetje moeite doen om het lekkers eraf te knabbelen

jr farm knaagdier snacks en voeding voor knaagdieren en konijnen

Specificaties
Inhoud: 80 gram
Samenstelling: Pastinaak 48%, wortelen 23,7%, plantaardig zetmeel, bananen 2,3%, aardbeien 1,2%, aronia-bessen 1,2%, papaja
Analyse: Eiwit 5,7%, vetgehalte 2,3%, ruwe celstof 4,1%, ruwe as 3,4%, calcium 1002 mg / kg, fosfor 1381 mg / kg, natrium 850 mg / kg
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn
Bijzonderheden: Niet geschikt voor diabetes gevoelige dieren
JR Farm Fruit Cake
Reviews
2 / 10
Linda 25 November 2021

Helaas, normaal ben ik erg tevreden over jullie producten. Maar dit was jammer genoeg weggegooid geld. Niet helemaal, want de foto’s zijn leuk geworden. Maar de cavia’s kregen er geen grip op. In stukjes breken was ook geen optie: het was kei en keihard. Uiteindelijk hebben we het maar in zn geheel weggegooid, zonde.

6 / 10
Carine 01 April 2021

Mijn caviaatjes zijn er spijtig genoeg niet erg voor te vinden

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »