Ecopets Krachtige Kooireiniger 750 ml
Krachtige Kooireiniger 750 ml €9,95

Krachtige Kooireiniger 750 ml

€9,95
Nu 4 artikelen nog op voorraad
  • Zaterdag besteld, maandag in huis!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Productomschrijving

Ecopets Krachtige Kooireiniger 750 ml

Dier- en milieuvriendelijk reinigingsmiddel voor het effectief schoonmaken van kooien en verblijfruimtes van dieren.

Ecopets® krachtige kooireiniger is uitermate geschikt voor het reinigen van kooien en verblijf- en vervoerruimtes  van dieren en gevogelte van metaal, hout, kunststof en glas. Te gebruiken bij knaagdierkooien, hondenkooien, vogelkooien, paardentrailers, terrariums en andere dierenverblijven. Het verwijdert uitwerpselen /ontlasting en andere hardnekkige vervuiling en weert ongewenste elementen. Er zit Eucalyptus in dat na gebruik een zeer aangename en frisse geur achterlaat en dat tevens een WELNESS gevoel geeft aan uw (huis)dier of gevogelte. Krachtige kooireiniger is tevens goed te gebruiken naast Ecopets® Urinegeur en Vlekverwijderaar.

Gebruik

Gebruik de Ready-To-Use spray of maak met krachtige kooireiniger concentraat een gebruiksoplossing van 20ml per sprayflacon (750ml) aan. 1 Liter Concentraat is 166 Liter gebruiksoplossing ! Spray de Ecopets® krachtige kooireiniger in de te behandelen kooi of ruimte. Laat krachtige kooireiniger inwerken tot de vervuiling loslaat. Hardnekkig vuil eventueel lossteken en vervolgens de kooi/ruimte uitspoelen.

Samenstelling

<5% niet-ionogene oppervlakte actieve stoffen, <5% fosfaten, <5% parfums, limonene.

hygiënisch schoon voor knaagdieren

Bewaren

Specificaties
Inhoud: 750 ml
Geschikt voor: -
Bijzonderheden: -
Ecopets Krachtige Kooireiniger 750 ml
Reviews
10 / 10
Laimite 03 Januari 2021

kills unpleasant odors perfectly!))

8 / 10
Cherron 01 Juni 2020

Reinigt goed, vlekken verdwijnen als sneeuw voor de zon. Echter als de geur in eerste instantie vermengt met de urine wordt de stank nog erger. Misschien een andere geur of geurloos, zou beter zijn.

10 / 10
Lilian 01 April 2020

De kooireiniger heeft een prettige frisse geur. De reiniger doet goed z'n werking de ontlasting van de vogels laten zo los en de kooi ruikt heerlijk weer fris.

10 / 10
melvin 16 December 2019

Echt een fijne product.

10 / 10
Cindy 01 September 2019

Werkt super

10 / 10
E 01 Januari 2019

Werkt goed

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »