Ecopets Krachtige Kooireiniger 750 ml
Krachtige Kooireiniger 750 ml €9,95

Krachtige Kooireiniger 750 ml

€9,95
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Ecopets Krachtige Kooireiniger 750 ml voor Knaagdieren & Konijnen!

Powerfull Cage Cleaner (krachtige kooireiniger) is een allround reiniger voor kooien, benches, stallen en andere dierverblijven op basis van eucalyptus. Door de krachtige ontvettende werking worden dierverblijven ontdaan van uitwerpselen en huidvetten en is het product uitermate geschikt voor stallen en (paarden) trailers. Powerfull Cage Cleaner is verkrijgbaar in een 750ml kant-en-klaar oplossing én zeer economische concentraatvorm, hierdoor is deze reiniger niet alleen de krachtigste, maar ook de voordeligste in zijn soort.

Krachtige Eucalyptus

Powerfull Cage Cleaner bevat Eucalyptus olie. Deze plant bevat van nature een aromatische olie die ongewenste elementen weert en zo een krachtig en langdurig reinigingsresultaat geeft. Het neutraliseert de ammoniakgeur van urine waarna de kooireiniger na gebruik een heerlijke eucalyptusgeur achterlaat en uw dier een wellness gevoel geeft.

Eucalyptusgeur en uw dier

Dieren ervaren de geur van eucalyptus als rustgevend, waardoor het dierverblijf als vertrouwde omgeving zal worden herkend. De eucalyptus helpt om luchtwegen vrij te houden en zo heeft het gebruik van de Ecopets Krachtige Kooireiniger ook een “Wellness” effect op uw huisdier.

Gebruik

Kooien en kleine dierverblijven
Spray de kooireiniger in de te reinigen kooi of dierverblijf. Laat de oplossing inweken tot de vervuiling loslaat. Hardnekkig vuil eventueel los steken en vervolgens de kooi/ruimte uitspoelen.

Kennels, stallen en trailers
Concentraat voor een gebruiksoplossing 60 ml per 10 liter water aanhouden.  Voor een heavy-duty spray-oplossing 20ml per flacon van 750ml gebruiken. Spray/schrob de kooireiniger in de te reinigen kooi/ruimte. Laat de oplossing inweken tot de vervuiling loslaat. Hardnekkig vuil eventueel los steken en vervolgens de kooi/ruimte uitspoelen.

hygiënisch schoon voor knaagdieren

Bewaren

Specificaties
Inhoud: 750 ml
Geschikt voor: schoonmaken van het knaagdieren verblijf
Bijzonderheden: -
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
Ecopets Krachtige Kooireiniger 750 ml
Reviews
10 / 10
Laimite 03 Januari 2021

kills unpleasant odors perfectly!))

8 / 10
Cherron 01 Juni 2020

Reinigt goed, vlekken verdwijnen als sneeuw voor de zon. Echter als de geur in eerste instantie vermengt met de urine wordt de stank nog erger. Misschien een andere geur of geurloos, zou beter zijn.

10 / 10
Lilian 01 April 2020

De kooireiniger heeft een prettige frisse geur. De reiniger doet goed z'n werking de ontlasting van de vogels laten zo los en de kooi ruikt heerlijk weer fris.

10 / 10
melvin 16 December 2019

Echt een fijne product.

10 / 10
Cindy 01 September 2019

Werkt super

10 / 10
E 01 Januari 2019

Werkt goed

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »