Happy Pet Chube Tunnel voor Knaagdieren & Konijnen!
Chube Tunnel voor Knaagdieren & Konijnen! €3,95 €4,95

Chube Tunnel voor Knaagdieren & Konijnen!

€4,95 €3,95
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Chube Tunnel voor Knaagdieren, Konijnen & Fretten!

bodembedekking om in te spelen voor knaagdieren rattenUitdaging & Spelen
Dit artikel geeft de dieren uitdaging en speelplezier, daarnaast gaat het verveling tegen.

Welkom in de wondere wereld van Chube Tunnel, speciaal ontworpen voor onze pluizige knaagvrienden, konijnen en fretten! Het is dé ultieme uitdaging en speelervaring waar geen enkel knaagdier nee tegen kan zeggen. Bovendien is het dé remedie tegen verveling!

De originele Happy Pet Speelbuis! Deze felgekleurde Chube Tunnels zijn een favoriet voor alle knaagdieren en bieden een geweldige schuilplaats. Knaagdieren en konijnen vinden het geweldig om door tunnels heen te lopen, dit benaderd het natuurlijke gedrag van de dieren. Deze milieuvriendelijke Chubes zijn gemaakt van biologisch afbreekbaar plantaardig materiaal en zijn 100% veilig voor knaagdieren en konijnen!

Benaderd het natuurlijke gedrag van de dieren
Spelen en verstoppen
100% diervriendelijk en knaagbaar

Stel je voor, de enige echte Happy Pet Speelbuis, nu in een kleurrijk Chube Tunnel-jasje! Dit buitengewone bouwwerk is de absolute favoriet van alle knaagdieren en biedt een fantastische schuilplek. Geef ze een Chube Tunnel en ze zullen als een dolle door de tunnels sprinten. Het is net alsof ze in de vrije natuur rondrennen, maar dan met een vleugje gekkigheid erbij.

Wat deze Chubes nog specialer maakt, is dat ze zijn vervaardigd van biologisch afbreekbaar plantaardig materiaal. Dat betekent dat je met een gerust hart kunt zien hoe je harige maatjes zich tegoed doen aan het knabbelen op de tunnels. Ze zijn 100% veilig, zodat je knaagvriendjes kunnen genieten zonder zorgen.

Maar laten we het hebben over waarom deze Chube Tunnel de perfecte aanvulling is op het leven van je knaagdier. Het bootst hun natuurlijke gedrag na, en dat is gewoon geweldig. Je kunt ze zien spelen, zich verstoppen en hun knaagvaardigheden volledig benutten. Het is als een avontuurlijk pretpark speciaal voor knaagdieren, waar ze keer op keer weer naar terug willen keren.

Dus, waar wacht je nog op? Gun je knaagdieren, konijnen en fretten de tijd van hun leven met deze fantastische Chube Tunnel! Ze zullen je eeuwig dankbaar zijn voor deze geweldige speelervaring. Het is 100% diervriendelijk én knaagbaar, wat wil je nog meer? Haal die Chube Tunnel nu in huis en maak je klaar voor knaaggeweldig plezier!

Specificaties
Materiaal: Hard karton
Afmetingen (ca): S: ø 15 x 6,5 cm | M: ø 23 x 10,5 cm | L: ø 22,5 x 13 cm | XL: ø 30 x 20,5 cm
Diameter (ca): S: ø 6,5 cm | M: ø 10,5 cm | L: ø 13 cm | XL: ø 20,5 cm
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe | Fret
Bijzonderheden: -
Happy Pet Chube Tunnel voor Knaagdieren & Konijnen!
Reviews
10 / 10
Rian 17 Juni 2022

Elke week verander in alles in de kooi van mijn hamster, dit is een mooie extra buis voor een klein prijsje.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »