Witte Molen

13
Sorteren op:

witte-molen-puur-knaagdiervoer

Witte Molen voor Konijnen en Knaagdieren

Witte Molen voor Konijnen en Knaagdieren: 280 jaar lang knabbeltastisch!

De geschiedenis van Witte Molen begon meer dan 280 jaar geleden in het Brabantse Meeuwen, Nederland. De molenaars begonnen destijds met de handel in zaden en granen. Al snel groeide hun assortiment uit met ingrediënten van over de hele wereld, die vanuit alle windstreken werden ingevlogen.

Met meer dan 250 jaar ervaring produceert Witte Molen de allerbeste kwaliteitsproducten voor jouw vogels, duiven, konijnen en knaagdieren. Een echt oer-Hollands bedrijf! Witte Molen heeft speciaal samengestelde producten voor alle soorten dieren. Ze bieden onder andere konijnenvoer, caviavoer en hamstervoer aan voor konijnen en knaagdieren. Maar ook muizen, ratten en chinchilla's worden niet vergeten, want ook voor hen heeft Witte Molen met zorg samengestelde producten.

De voedingen van Witte Molen zijn van de allerhoogste kwaliteit en voorzien jouw knaagdier van alles wat het nodig heeft. Met pure en verse grondstoffen biedt Witte Molen niet alleen gezonde voeding, maar ook een smaakvolle ervaring waar jouw harige vriend dol op zal zijn.

Niet alleen de diversiteit aan voedingssoorten is uitgebreid bij Witte Molen, maar ook de keuze in verpakkingsgroottes. Of je nu veel knaagdieren hebt en een grote verpakking nodig hebt, of slechts één enkel dier hebt en kiest voor een kleine verpakking, er is voor elk wat wils.

De geschiedenis van Witte Molen

Meer dan 270 jaar geleden begon de geschiedenis van Witte Molen in het Nederlandse dorpje Meeuwen, waar het bedrijf tot op de dag van vandaag is gevestigd. De molenaars in het dorp begonnen destijds met de handel in zaden en granen. Al snel breidde de onderneming uit en werden er grondstoffen van over de hele wereld ingekocht. In de hoogtijdagen werden de meest exotische producten vanuit alle hoeken van de wereld naar de opslagplaatsen gebracht.

Hoewel de focus van het bedrijf door de jaren heen is verschoven, is de kennis en aandacht voor de productie van hoogwaardige voeding altijd behouden gebleven. Dit is nog steeds de belangrijkste reden waarom de kwaliteit van de grondstoffen en de voedingswaarde van de producten vaak de concurrentie ver overtreffen. Witte Molen is dus al bijna drie eeuwen lang dé knabbelexpert!

Witte Molen

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »