Knaagdierwinkel® Snuffelbox Foerageermenu
Snuffelbox Foerageermenu €8,95

Snuffelbox Foerageermenu

€8,95
Nu 2 artikelen nog op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
  • Klantenservice from 09:00 to 18:00
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Snuffelbox Foerageermenu voor Knaagdieren & Konijnen!

Maak je klaar voor een culinaire verrassing voor je geliefde knagertjes en konijnen! Wij hebben speciaal voor de dieren een smakelijk foerageermenu samengesteld dat hen zal laten watertanden. Wat staat er vandaag op het menu? Morgen? Of zelfs deze hele maand? Dat blijft een verrassing! Maar we garanderen dat we alleen gezonde en verantwoorde voeding in de juiste porties hebben gekozen, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over het eten en lekkers voor je harige vriendjes.

Ons foerageermenu is verpakt in een snuffelbox, gevuld met een scala aan lekkernijen en knaagmateriaal. Het is een waar feest voor hun zintuigen!

Wat kun je verwachten van onze Snuffelbox Foerageermenu:

Voeding en snacks voor minimaal een week/maand, zodat je voldoende voorraad hebt
Lekker en verantwoord, omdat we alleen het beste voor je knagertjes en konijnen willen
 Afgestemd op de voedingsbehoeften van de dieren, zodat ze alle essentiële voedingsstoffen binnenkrijgen

Elk Foerageermenu bevat een verpakking met voeding en wat extra lekkers. Het lekkers dat we toevoegen heeft altijd een speciale functie. Zo hebben we knaagmateriaal om hun tandjes gezond te houden, kleine snacks die dagelijks gegeven kunnen worden, en verrijkingselementen om hun foerageergedrag te stimuleren (want wie houdt er niet van een beetje speurwerk naar eten?).

Hier zijn enkele voorbeelden van onze weekmenu's:

Weekmenu Dwerghamster -> Een compleet menu een week voor één Dwerghamster (solitaire dieren)
Weekmenu Gerbil -> Een compleet weekmenu voor twee Gerbils (sociale dieren)
Weekmenu Konijn -> We hebben ons volledig laten meeslepen door de behoeften van onze geliefde konijnen! We zijn ons er terdege van bewust dat konijntjes een gevarieerde voeding nodig hebben, en daar zijn we bij uitstek bekend mee. Dat is precies de reden waarom we met veel zorg een speciale box hebben samengesteld voor onze pluizige vrienden, gevuld met meer dan 80 verschillende ingrediënten - ja, je hoort het goed, bijna een eeuw aan variatie! Onze selectie van ingrediënten is gebaseerd op de natuurlijke voedingsbehoeften van konijnen.

En het beste van alles? Onze verpakking is volledig plasticvrij! We hebben ervoor gezorgd dat de doos waarin het menu is verpakt 100% plasticvrij en composteerbaar is. Zo kunnen we niet alleen de smaakpapillen van je harige vriendjes verwennen, maar ook ons steentje bijdragen aan een duurzame planeet.

Specificaties
Inhoud: Weekmenu verrassing
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: -
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
Knaagdierwinkel® Snuffelbox Foerageermenu
Reviews
10 / 10
Nike 30 Januari 2023

Amazing box. Filled with mixed toys, chew treats, straw, hay, dried flowers, general mixed food and a personalized message. I will definitely be buying this again in future

10 / 10
Nike 26 Januari 2023

My dwarf hamster really loved this. It is a lovely surprise box with toys, snacks, treats, extra straw/hay, extra large meal worms, flowers, etc. It was amazing. I will definitely buy it again!

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »