Knaagdierwinkel® Voederspuit
Voederspuit €1,50

Voederspuit

€1,50
Nu 2 artikelen nog op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Voederspuit voor knaagdieren en konijnen

Maak de zorg voor je knaagdieren en konijnen gemakkelijker met de Voederspuit voor knaagdieren en konijnen! Ook bekend als doseerspuit, is deze handige tool perfect voor het dwangvoeren van je harige vrienden. Of je nu jonge knaagdieren voeding moet geven of medicatie moet toedienen, deze voederspuit staat altijd voor je klaar.

Dwangvoeren
Toedienen van melk bij moederloze dieren
toedienen van water of medicatie

Met zijn nauwkeurige dosering en gebruiksgemak is deze voederspuit een essentieel hulpmiddel voor elke huisdiereigenaar. Gebruik hem om melk toe te dienen aan moederloze dieren, water te geven of medicatie te geven aan je geliefde knaagdieren en konijnen.

Of je nu een ervaren knaagdierenverzorger bent of voor het eerst met dwangvoeding te maken krijgt, deze voederspuit maakt het proces snel en eenvoudig. Met zijn handige functies en veelzijdigheid is hij een onmisbaar onderdeel van je verzorgingsroutine.

Met de Voederspuit voor knaagdieren en konijnen kun je met vertrouwen en gemak voor je huisdieren zorgen, wetende dat je altijd de juiste tools bij de hand hebt om voor hen te zorgen.

Specificaties
Inhoud: 1 ml | 3 ml | 5 ml | 10 ml
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: Neem altijd contact op met de dierenarts als uw dier hulp nodig heeft bij de voeding
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
Knaagdierwinkel® Voederspuit
Reviews
10 / 10
Nienke 13 April 2022

Ideaal setje voor de kleinere en wat grotere knaagdieren! Ik heb met het kleinste spuitje 1 van mijn zieke muisjes heel makkelijk haar medicatie toe kunnen dienen. Het is sowieso bijna een must om diverse spuitjes in huis te hebben, mocht je je knaagdieren vocht of dwangvoeding toe moeten dienen. Goed product!

  • + Handig en goed om in huis te hebben
  • - Geen

10 / 10
Kamila 06 September 2020

Handig voor medicijnen

6 / 10
Selena 01 December 2018

Handig om kleine knaagdieren juiste dosis medicijn of ivermectine toe te dienen. Ik heb er alleen 1 die niet goed vaccuum trekt en dus gaat er vloeistof tussen zitten.

8 / 10
Eline van Bergen 10 September 2015

Fijn dat hier deze spuitjes los verkrijgbaar zijn om bijvoorbeeld medicatie of dwangvoer te geven. Ik dacht alleen dat ik drie spuitjes kreeg omdat er driedelig bij staat, dit is echter niet zo. Ik kreeg gewoon één spuitje toegestuurd.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »