Versele-Laga Complete Frettenvoer
Complete Frettenvoer €19,99 €28,95

Complete Frettenvoer

€28,95 €19,99
Nu 2 artikelen nog op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Versele Laga Complete Fret

Versele-Laga Complete Fret is voeding zonder zorgen. De bijzonder smakelijke all-in-one-korrel voorkomt selectief eetgedrag. Zo krijgt jouw fret alle essentiële voedingsstoffen binnen en blijft hij kerngezond. De granen en gluten vrije voeding bevat 90% eiwit van dierlijke origine voor een optimale vertering en conditie. De toegevoegde taurine draagt bij aan een goede werking van de hartspier. Versele-Laga Complete Fret is ontwikkeld door dierenartsen gebaseerd op geavanceerde wetenschappelijke inzichten.

 90% eiwitten uit vlees
Taurine versterkt de spieren
40% Kippenvlees

Een groot voordeel van Versele Laga Frettenvoer is dat de dierlijke eiwitten en vetten voor 90% van dierlijke herkomst zijn, dus echt vlees, waarvan meer dan 40% kip is. kippenvlees is rijk aan essentiële aminozuren van een zeer hoge biologische waarde en is bovendien makkelijk verteerbaar. Daarnaast is vis is een belangrijke bron voor omega-3-vetzuren.

Wist je dat over Fretten?

Fretten echt dol zijn op kippenvlees? Ze houden van de typische smaak van kippenvlees! Fretten zijn namelijk echte vleeseters (carnivoren), hierdoor hebben ze een grote behoefte aan voeding van dierlijke oorsprong. Hun voeding vereist een hoog eiwitgehalte en een hoog vetgehalte. Taurine is een zwavelhoudig aminozuur afkomstig van vlees. Taurine speelt een belangrijke rol bij de goede functie van de hartpspier en is daarom extra aan deze Complete voeding toegevoegd. 

Wat te doen met haarballen & tandsteen?

Ook aan de haarballen is gedacht! Dankzij het gebruik van natuurlijke voedingsvezels wordt ontstaan van haarballen verminderd.

Fretten kunnen last krijgen van tandsteen, maar door het gebruik van speciale vezels in deze Complete voeding zijn de brokken harder en knapperiger, zodat ze pas breken, wanneer de tanden diep in de brokken ingedrongen zijn. Dit garandeert een betere mechanische reiniging van de tanden.

Frettenvoer

Specificaties
Inhoud (ca): 2,5 kg
Samenstelling: gevogelte (kip 42%, kalkoen 6%, eend 2%), aardappel, dierlijk vet, erwten, bietenpulp, cellulose (1%), zalm (4%), zalmolie (1%), biergist, montmorillonietklei (0,5%), hele gedroogde eieren, fructo-oligosacchariden (0,3%), goudsbloem, yucca (125 mg/kg), ro
Analyse: eiwit waarvan 90% dierlijk eiwit 40,0%, vetgehalte 20,0%, ruwe celstof 2,0%, ruwe as 6,5%, calcium 1,2%, fosfor 1,0%, taurine 0,3%
Bevordert Foerageren: Ja, door rond te strooien
Geschikt voor: Fret
Bijzonderheden: -
Versele-Laga Complete Frettenvoer
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »