Trixie Natural Living Huis Ineke 30 cm
Natural Living Huis Ineke 30 cm €15,99 €17,99

Natural Living Huis Ineke 30 cm

€17,99 €15,99
Op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Voor 17 uur besteld, morgen in Huis!*
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Natural Living Huis Ineke 30 cm

Het Natural Living Huis Ineke is een leuk huis voor middelgrote knaagdieren. Het huis is gemaakt van natuurlijk onbehandeld hout. Dankzij het platte dak heeft uw knaagdier een extra plekje om op te klimmen. Het huis heeft verder een handige oprit en een open bodem.

Gemaakt van onbehandeld schorshout
Extra zitplaats dankzij platte dak
Eenvoudige toegang tot het dak dankzij schuine helling
Open onderkant voor goede ventilatie

Moet ik mij zorgen maken om hars?

Nee dat hoeft niet. Dit schorshout bevat namelijk minder harskanalen en ondergaat het een zorgvuldig droogproces om ervoor te zorgen dat het volledig vrij is van hars en andere sappen die van nature in hout voorkomen. Tijdens dit proces wordt het hout blootgesteld aan gecontroleerde omstandigheden van warmte en luchtstroom, waardoor eventuele resterende vochtigheid geleidelijk wordt verwijderd. 

Bovendien voldoet het hout aan de Europese richtlijnen en wordt het gecontroleerd door de Duitse dierenbescherming om ervoor te zorgen dat het aan de hoogste normen van veiligheid en kwaliteit voldoet.

Specificaties
Materiaal: Hout
Afmetingen (ca): 30 x 32 x 16 cm | opening: 9 x 10 cm (bxh)
Diameter (ca): -
Geschikt voor: Knaagdieren, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia
Bijzonderheden: -
Trixie Natural Living Huis Ineke 30 cm
Reviews
10 / 10
Koen 04 April 2022

Het systeem waarmee het trapje vastzit aan het huisje was helaas scheef. Maar de klantenservice loste dit probleem meteen op! Verder heel leuk huisje vanwege de twee ingangen; één ingang kun je bijvoorbeeld tegen het glas aanzetten om jouw dier te zien.

6 / 10
Monique 03 April 2021

Mijn cavia's vinden het huisje wel leuk en zitten er ook vaak bovenop waar ik dan wat hooi neerleg, maar wat ik wel jammer vindt is dat de trap niet vast is maar los tegen het huisje aanstaat met als gevolg dat hij de hele tijd valt vandaar de 3 sterren en niet meer.

10 / 10
Sandra 01 Mei 2018

We zijn er heel blij mee. De cavias springen er op maar klimmen ook via het trappertje. Het enige dat vervelend is, is dat de kinderen om de cavias te kunnen pakken het huisje kantelen en dan valt het trappertje er gemakkelijk af.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »