Montana

1
Sorteren op:

Maak kennis met Montana Cages, dé hemel voor knaagdierparadijsjes!

De eigenaren, afkomstig uit Duitsland, kwamen erachter dat er in Europa geen specifieke producten waren voor papegaaien, maar wel in Amerika. En toevallig werkten ze op dat moment bij een papegaaienkwekerij in Amerika.

Ze begonnen met het importeren van producten uit de VS, maar al snel beseften ze dat ze hun eigen producten moesten gaan maken. In 1988 begon het grote avontuur van Montana Cages.

Sindsdien zijn ze wereldberoemd geworden vanwege hun kwaliteit, vakmanschap en oog voor detail. Al hun kooien zijn afgewerkt met een speciale Avilon-poedercoating die niet giftig is. Want laten we eerlijk zijn, onze harige vriendjes verdienen alleen het allerbeste!

Dus, beste knaagdierliefhebbers, als je op zoek bent naar een paradijselijk verblijf voor je pluizige papegaaien, dan is Montana Cages dé plek waar je moet zijn. Hier draait alles om kwaliteit, veiligheid en een vleugje knaagdiergeluk!

Montana Cages

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »