Trixie Hamster Ren Colour
Hamster Ren Colour €16,95 €17,95

Hamster Ren Colour

€17,95 €16,95
Op voorraad
  • Zaterdag verzending!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Getest op geschiktheid
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Productomschrijving

Trixie Knaagdier Ren Colour

Dankzij de Trixie Knaagdier ren hebben uw knaagdieren nu nog meer speelruimte in huis. De knaagdier ren is geschikt voor verschillende knaagdieren, zoals Muisjes, Dwerghamsters, Hamsters, maar ook Cavia's. De ren bevat 8 panelen in vrolijke kleuren die met elkaar verbonden kunnen worden. De knaagdier ren is uitbreidbaar met losse panelen of een tweede knaagdier ren.

  • Meer speelruimte
  • Veilig los kunnen lopen in huis
  • Kleine tralie afstand


Voor een betere afsluiting van de onderkant van de ren adviseren we een bodemhoes te gebruiken. Bodemhoes voor knaagdierenren

Specificaties
Materiaal: Metaal
Afmetingen: 1 paneel: 23 x 34 cm (ren bestaat uit 8 panelen)
Diameter: Ø c.a. 85 cm
Geschikt voor: Knaagdieren, Hamster, Cavia
Bijzonderheden: -
Trixie Hamster Ren Colour
Knaagdier pakketten
Reviews
10 / 10
Thea B. 01 Februari 2018

Mooie ren. Fijn dat het niet aan elkaar vast zit (je kan het zelf vast en los maken). Zo kan het ook niet stuk gaan bij het opvouwen. Ben er erg blij mee.

8 / 10
J 17 Oktober 2017

Helaas heeft een van mijn hamsters ontdekt hoe ze eruit kan klimmen, en dat gaat ook gewoon via de verticale spijlen. Het product is verder in orde, maar het moet veel hoger.

10 / 10
J 26 Juli 2017

Is ook ideaal om je kooi/hok/bak mee uit te breiden als een omheining. Heb nu bijna 2 vierkante meter aan ruimte voor 2 dwerghamsters.

10 / 10
Nienke 22 Mei 2016

Super ren! Lekker compact, waardoor hij erg gemakkelijk op te bergen is en erg makkelijk weer op te zetten. Het formaat is perfect voor een dwerghamster! Een echte aanrader!

10 / 10
Linda 20 Oktober 2015

Deze ren heb ik ook voor mijn hamster. Ik vind m super fijn, met name met de bodemhoes erbij kun je je hamster gerust in de ren laten rondlopen. De spijlen zijn inderdaad heel dicht op elkaar, daar niks tussendoor kruipen :)

10 / 10
Femke 27 April 2014

ik heb hem net gekocht en ben er nu al super blij mee. Ook de hamster is erg blij.Als ik de ren pak zit ze al klaar op haar vaste plek. Hij is erg groot en is handig op te bergen. Ook heb ik de hoes erbij genomen. Echt ideaal. Geen vlekken meer op de vloer! Echt een super ding!!!!.

10 / 10
klant 27 April 2014

Ik heb de ren een paar jaar geleden een keer in de aanbieding gekocht toen ik mijn eerste hamster had. Een jaar of 2 geleden een keer de hoes toen ik ontdekte dat die te koop waren. Echt een super ding, zowel de ren als de hoes! Heb er leuke speeltjes in staan, wat voer en water en zo'n soort konijnenhok voor buiten met zo'n klep aan de bovenkant, maar dan in het klein voor hamsters (dient meer als een groot huis en niet om de hamster it te houden), je kunt het zo opruimen, geen natte plekken meer in de vloerbedekking. En Logie Bear heeft alle ruimte om even leuk te spelen.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »