Trixie Huis Bjork 15 cm
Huis Bjork 15 cm €6,99 €9,99

Huis Bjork 15 cm

€9,99 €6,99
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Trixie Hamsterscaping Huis Bjork voor kleine knaagdieren!

Het Trixie Huis Bjork is een leuk Hamsterscaping huisje bestaande uit 2 verdiepingen. Via het schuine deel kunnen de dieren naar de bovenste verdieping klimmen. Het huisje is gemaakt van natuurhout en het onderste deel heeft een open bodem. Het Bjork huisje is geschikt voor kleine knaagdieren zoals: Muisjes en Dwerghamsters.

100% onbehandeld harsvrij natuurhout
Twee verdiepingen met twee verstopplekjes
 Met open bodem

Is het Bjork huisje geschikt voor Hamsterscaping?

Ja, zeker weten! Het Trixie Bjork huisje is zeer geschikt voor Hamsterscaping! Bij Hamsterscaping draait het vooral om een natuurlijke inrichting die is afgestemd op de natuurlijke behoefte van de dieren. Een van deze behoeften is het kunnen schuilen. Kleine knaagdieren zijn namelijk prooidieren die graag willen vluchten en zich verstoppen. Dat doen ze niet alleen als ze ergens van schrikken, maar ook in het algemeen willen ze graag meerdere schuilplaatsen hebben. Daarom is het ook zo leuk dat de Bjork op de begane grond meteen een schuilplekje heeft.

❤ TIP ❤
Wij vinden het altijd erg mooi om een stukje gedroogd mos op het dakje of plateautje te leggen, dat geeft een zeer mooie natuurlijke uitstraling aan het huisje en past perfect in een
natuurlijke inrichting!

Hoe kan ik het huis het beste schoonmaken?

Een houten huis kan op een eenvoudige manier schoongemaakt worden, afhankelijk van het gebruik van de dieren. De dieren kunnen de huisjes gebruiken als schuilhuisjes, in dat geval zullen ze schoon blijven, maar de dieren kunnen de huisjes ook gaan gebruiken als voedselvoorraad opslag of als slaap huisje en als je echt pech hebt ook als toilet, maar dat gebeurt gelukkig niet zo vaak. Mochten de dieren toch een plasje achterlaten, wat bij Muisjes vaak gebeurt dan raden wij een urine spray aan. Deze breekt de urine van de dieren af en reinigt op deze manier het hout.

harsvrij

Voor welke dieren is het Trixie Bjork Huisje geschikt?

Het Trixie Bjork Huisje is een klein huisje dat geschikt is als slaap of schuilhuisje voor Muisjes en Dwerghamsters

Kan dit huisje gebruikt worden voor groepsdieren?

Ja dat kan wel, maar wij raden, voor groepsdieren (Muis) altijd aan om minimaal één groot huis in het verblijf te plaatsen waar alle dieren samen in passen. Groepsdieren willen graag samen zijn en vaak ook samen schuilen en samen slapen. Het Bjork huisje is in die zin te klein om een groepje dieren in te laten slapen, maar het kan voor groepsdieren wel leuk gebruikt worden als extra schuilhuisje. 

Mag dit huis op de bodembedekking geplaatst worden?

Ja, deze mag zeker op de bodembedekking geplaatst worden! Het Bjork Huisje is een zeer licht huisje met een open bodem, waardoor er geen gevaar op ondergraven is.

trixie bjork huisje kleine knaagdieren dwerghamster hamster gerbil

Bewaren

Specificaties
Afmetingen (ca): 15 × 15 × 16 cm
Openingen (ca): Boven: 3,5 x 3 cm | beneden: 3,5 x 4,5 cm
Materiaal: Hout
Open Bodem: Ja
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster
Bijzonderheden: -
Trixie Huis Bjork 15 cm
Reviews
10 / 10
Lenny 01 Januari 2021

Mijn gerbils zitten er elke dag op of er onder. Grappig om te zien dat ze de ene kant er in gaan, en de andere kant eruit. Stevig hout. Knagen er lekker aan. TOP!!

6 / 10
Maude 01 Mei 2020

Het is een heel leuk huisje, alleen is de afwerking niet zo mooi. Maar dat stoort mij niet echt. Het zorgt voor een bosachtige sfeer in het verblijf.

6 / 10
elaisha 13 Augustus 2019

Heel erg leuk n goed

10 / 10
Lotte 01 April 2019

Mooi huisje, mijn dwerghamster is er erg blij mee!

6 / 10
Britt 20 Augustus 2018

Leuk huisje voor mijn dwerghamstertje. Wel zitten er allemaal witte lijmvlekken op het dakje en de voorkant (waar geen lijm hoort), volgens de klantenservice is dat op alle huisjes, dus dat is wel een groot nadeel.

10 / 10
Mike S. 01 Februari 2018

Prima huisje!

10 / 10
Mieke 05 Juni 2016

Wat een leuk huisje! Hij staat heel leuk in de kooi en de Dwerghamster is er blij mee. De ene keer slaapt hij inderdaad boven en de andere keer onderin.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »