Supreme Selective Chinchilla 1,5 kg Chinchillavoer
Selective Chinchilla 1,5 kg Chinchillavoer €10,95 €13,95

Selective Chinchilla 1,5 kg Chinchillavoer

€13,95 €10,95
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Supreme Selective Chinchillavoer

Supreme Selective Chinchilla is een uitgebalanceerd dieet voor chinchilla's met smakelijke peterselie, weegbree en lijnzaad voor een gezonde en glanzende vacht. De hoge vezelwaarden zijn erg belangrijk voor het spijsverteringsstelsel van een chinchilla en helpen ook om voortdurend groeiende tanden te slijten. De vetniveaus in Supreme Selective Chinchilla zijn erg laag, omdat chinchilla's gemakkelijk overgewicht kunnen ontwikkelen. Lijnzaad is een belangrijk ingrediënt van de voeding om ervoor te zorgen dat de zachte chinchilla vacht in topconditie blijft!

Hoog vezelgehalte 19%
Nul toegevoegde suiker
Rijk aan natuurlijke ingrediënten
Voorkomt selectieve eetgedrag
Gebalanceerd dieet
Geen kunstmatige kleuren
Zeer smakelijk
Bevordert tandheelkundige slijtage
Ondersteunt de spijsvertering
Helpt een gezonde huid en vacht te behouden

Is Suprerme Selective Chinchillavoer een speciale voeding voor Chinchilla's?

Ja, dit is een alles-in-één brok speciaal ontwikkeld om voedingstekorten door selectief eten te voorkomen. Dieren die heel selectief eten of die voedingstekorten vertonen kunnen het beste een alles-in-één brok krijgen zodat ze alle voedingsstoffen binnenkrijgen die ze nodig hebben. Elk brokje heeft immers dezelfde samenstelling waardoor er geen voedingstekorten kunnen ontstaan.

Is Supreme Selective Chinchillavoer volledige Chinchillavoeding?

Ja, het is een volledige hoofdvoeding voor Chinchilla's, omdat het voer een uitgebreide analyse bevat mag het als hoofdvoer gegeven worden.

Voedingsadvies Supreme Selective Chinchillavoer

Als u voor de eerste keer Selective Chinchilla aan uw chinchilla's voert, zorg er dan voor dat u geleidelijk over 10-14 dage van het oude naar het nieuwe voedsel overstapt. In het begin moet u een kleine hoeveelheid Selective Chinchilla mengen met het huidige voedsel van uw chinchilla, langzaam het oude dieet verminderen, terwijl u geleidelijk de hoeveelheid Selective Chinchilla verhoogt. Een plotselinge verandering in het dieet kan spijsverteringsproblemen veroorzaken, zelfs wanneer u overstapt naar een dieet van betere kwaliteit, dus wees voorzichtig!

Als uw chinchilla's gewend zijn aan een suikerhoudend dieet, zult u merken dat het een tijdje duurt om aan de Selective Chinchilla te laten wennen. Maar hou vol, omdat dit hun gezondheid op lange termijn ten goede zal komen. Chinchilla's hebben dagelijks vers hooi nodig!

supreme-selective knaagdier voer en voeding

Specificaties
Inhoud (ca): 1,5 kg
Samenstelling: Luzerne-maaltijd (alfalfa), sojahullen, tarwe, sojameel, tarwevoer, geëxtrudeerde sint-jansbrood, gedroogde peterselie, gedroogde weegbree, lijnzaad, monocalciumfosfaat, zout, calciumcarbonaat
Analyse: Eiwit 16,0%, Ruwe celstof 19,0%, Vetgehalte 3,0%, Anorganisch materiaal 7,0%, Calcium 0,8%, Fosfor 0,4%, Vitamine A 15000 IU, Vitamine D3 1500 IE, Ferrous sulfaatmonohydraat 152 mg, calciumjodaat, watervrij 1,5 mg, kopersulfaat pentahydraat 20 mg, mangaan
Bevordert Foerageren: Ja
Geschikt voor: Chinchilla
Type: Volledige diervoeder
Bijzonderheden: -
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
Supreme Selective Chinchilla 1,5 kg Chinchillavoer
Reviews
10 / 10
Marit 21 September 2023

Mijn chinchilla krijgen dit voer als zolang als dat ik ze heb nog geen problemen mee gehad.

10 / 10
M de Voogd 11 December 2022

Het beste voer en voor een voordelige prijs ook nog. Onze chinchilla's eten dit het liefst.

  • + Goede kwaliteit
  • + Favoriet bij onze dieren
  • - Er zijn geen grote volume verpakkingen

10 / 10
M de Voogd 25 Juni 2022

Beste voer voor mijn chinchilla's. Ze eten dit graag.

  • + goede kwaliteit

10 / 10
Suzana Špiljak 02 Mei 2022

Great product

10 / 10
Zain 01 November 2019

Gaat snel op

10 / 10
Marina 02 April 2019

De chinchillas eten het graag, selectief eten is uitgesloten zo krijgen ze alle belangrijke vitaminen binnen, Een echte aanrader!!!

10 / 10
Maud S. 04 December 2017

Mijn chinchilla's (een jonge en een oude) zijn er beide dol op. In de opvang kregen ze ook dit voer en waren ze er ook erg positief over. Er zit precies in wat ze nodig hebben, zonder suikers. De pellets zijn mooi hard (goed voor hun tanden). Mijn chins zijn iedere keer blij als ik hun bakje bijvul!

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »