Mixerama Nessas Goudhamster Gourmet Menu
Nessas Goudhamster Gourmet Menu €8,99

Nessas Goudhamster Gourmet Menu

€8,99
Op voorraad
  • Koop 2 voor €8,54 per stuk en bespaar 5%
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Mixerama Nessas Goudhamster Gourmet Menu

De samenstelling van deze natuurvoeding is gebaseerd op de voedingsbehoefte van de Syrische goudhamster. Het gourmetmenu voor middelgrote hamsters is een volledige diervoeding en heeft een hoog gehalte aan zetmeelhoudende zaden en voorziet in de basisvoorraad met dierlijke eiwitten. De mengeling bevat 67% meelhoudende zaden en peulvruchten, 24,8% oliehoudende zaden, 4% dierlijke eiwitten, 2,2% groenten en 2% bloemen.

In het wild passen hamsters hun eetgedrag aan aan hun natuurlijke leefomgeving. In de zomer is het voedselspectrum gevarieerder en in de winter bestaat het voedsel voornamelijk uit gedroogde voorraden die in de zomer zijn uitgestald. De basis van de natuurlijke voeding is een mengsel van granen, kleine zaden, kruiden en plantenzaden. Er zijn ook vegetatieve delen van planten, zoals bladeren, bloemen en (wortel)groenten, maar ook dierlijk voedsel bestaande uit insecten, spinnen en slakken.

Hamsters die als huisdier leven, kunnen het hele jaar door gevarieerd en uitgebalanceerd eten. Met het samenstellen van deze hoofdvoermix voor Syrische goudhamsters worden de voedingsgewoonten in de natuur opgepakt en aangepast aan het houden van huisdieren.

100% Natuurlijk
Verpakt onder beschermde atmosfeer
Plasticvrij verpakt in cellulose. Deze zakken zijn biologisch afbreekbaar en kunnen worden gecomposteerd

Wij gaan voor fris en vers!

Bij ons streven we altijd naar frisheid en versheid! Daarom hebben we besloten om geen grootverpakkingen van Mixerama natuurvoedingen meer te verkopen. Een klein knagertje eet gemiddeld tussen de 6 en 10 gram voer per dag. Met een verpakking van 500 gram kun je dus wel 50 tot 83 dagen vooruit, dat komt neer op ongeveer 1,5 tot 2,5 maand, dat is eigenlijk heel lang.

Stel dat je toch 2,5 kg voer nodig hebt, dan is het beter om 5 zakken van 500 gram te nemen in plaats van één zak van 2,5 kg, met het oog op versheid. Zodra een zak natuurvoeding eenmaal geopend is, moet deze namelijk snel worden opgegeten om de versheid te behouden.

Is Mixerama Hamstervoer Natuurlijke Hamstervoeding?

Ja, het is een natuurlijke voeding voor Hamsters (Syrische Hamster/Goudhamster). De samenstelling is afgestemd op de natuurlijke voedingsbehoefte van deze dieren. Er zijn geen geperste brokjes toegevoegd. 

Is Mixerama Hamstervoer Basismenu volledige Hamstervoeding?

Ja, omdat er wel een analyse aanwezig is voor deze voeding is het een volledige voeding voor Hamsters die als hoofdvoeding gegeven mag worden.

Voedingsadvies Mixerama Nessas Goudhamster Gourmet Menu voor Hamsters

Goudhamsters brengen een groot deel van hun tijd in het wild door op zoek naar voedsel. Strooi daarom dagelijks 1 - 2 eetlepels droogvoer in het verblijf van de hamster.

Bewaaradvies Mixerama Nessas Goudhamster Mix

Koel, donker en droog bewaren. Binnen 4 weken na opening gebruiken. 

Wij adviseren niet te veel voer in één keer te kopen. Mocht een grotere voorraad nodig zijn, bewaar deze dan altijd donker, koel en goed afgesloten.

Samenstelling Mixerama Nessas Goudhamster Mix

Tarwe, boekweit, rogge, gerst, haver, mungbonen, hennepzaden, mariadistelzaden, gerstvlokken, maïs, meelwormen, erwten, pompoenpitten, havervlokken, radijszaden, rapen, speltvlokken, paddy rijst, cardi, perilla, zonnebloempitten, dari, veldslazaden, komkommerzaden, korenbloembloesems, goudsbloembloesems, rozenbloesems, rode klaverbloesems, paardenbloembloesems.

mixerama natuurlijk hamstervoer

Specificaties
Inhoud (ca): 500 gram
Samenstelling: Spelt, gerst, haver, rogge, boekweit, meelwormen, wikke, kikkererwten, linzen, mungbonen, hennep, mariadistelzaad, perilla bruin, radijszaad, koolzaad, speltvlokken, gerstvlokken, havervlokken, maïs, paddy rijst, tarwe , veldslazaden, komkommerzaden, card
Analyse: Ruw eiwit: 16,5%; Ruw vet: 11,3%; Ruwe vezels: 8,6%, Ruwe as: 3,0%, Vocht: 10,5%
Bevordert Foerageren: Ja
Geschikt voor: Knaagdieren, Hamster
Type: Volledige diervoeder
Bijzonderheden: -
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
Mixerama Nessas Goudhamster Gourmet Menu
Reviews
10 / 10
Vicky 06 Juni 2022

Onze Syrische hamster is fan. Er zit veel variatie in de mix en het wordt hier heel goed gegeten.

  • + Variatie

10 / 10
Merijn 07 December 2021

Beter dan verwacht, zelfs beter dan op de foto, veel variatie en een lekkere mix. Hammie is er blij mee Wel kort houdbaar dat is minder

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »