JR Farm Insecten Bron
Insecten Bron €6,95

Insecten Bron

€6,95
Nu 3 artikelen nog op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

JR Farm Insecten Bron

Insecten hebben steeds minder natuurlijke waterbronnen om te drinken en belangrijke mineralen op te nemen in hun leefomgeving. Maar geen zorgen! Met de Insecten-Brun, die gemakkelijk een plekje kan vinden in elke tuin of op elk balkon, kunnen we bijen, hommels, vlinders en andere insecten prachtig ondersteunen.

Deze speciale bron bevat een mix van waardevolle minerale klei en hoogwaardige zouten die de ijverige beestjes voorzien van essentiële mineralen die ze nodig hebben voor hun dagelijkse werkzaamheden. Dankzij het ingenieuze ontwerp met de saugfähige Docht wordt de vloeistof gelijkmatig aan de oppervlakte van de schaal gebracht, waardoor insecten hygiënisch en veilig kunnen drinken zonder het risico te verdrinken.

Draag bij aan het behoud van deze belangrijke diertjes in ons ecosysteem en plaats de Insecten-Brun in je tuin of op je balkon. Samen kunnen we een positieve impact hebben op de natuurlijke habitat van insecten en hun voortbestaan veiligstellen. Red samen insecten!

Tip!

Je kunt de Insecten-Bron kunt hervullen met suikerwater. Vooral tijdens droge periodes is het aanbieden van suikerwater een geweldige manier om bijen, hommels en vlinders van extra energie te voorzien en hen gehydrateerd te houden tijdens warme dagen. Plaats de Insecten-Bron op een geschikte plek in je tuin en vul deze regelmatig bij met vers suikerwater om de insectenpopulatie in je omgeving te ondersteunen.

Gebruiksaanwijzing JR Farm Insecten Bron

Voeg gewoon een snufje van het mineralenmengsel in de kom toe, vul met water en meng. Mineralenmengsel is voldoende voor ca. 30 navullingen.

Samenstelling JR Farm Insecten Bron

Natuurlijke klei, zout uit de Himalaya-regio, anijs

Analyse: Eiwit 0,2%, vetgehalte 0,5%, ruwe celstof 0,1%, ruwe as 97,2%, calcium 2891 mg/kg, fosfor 3528 mg/kg, natrium 20433 mg/kg

Specificaties
Afmeting (ca): ø 9 cm
Geschikt voor: Tuindieren, Insecten, Vlinders, Bijen
Bijzonderheden: -
JR Farm Insecten Bron
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Knaagdierwinkel
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »