JR Farm Insectenbar en Vlinderbar
Insectenbar en Vlinderbar €6,95

Insectenbar en Vlinderbar

€6,95
Nu 4 artikelen nog op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Insectenbar: Red samen insecten en vlinders!

Insecten en vlinders hebben steeds minder toegang tot natuurlijke waterbronnen en plekken om essentiële mineralen op te nemen in hun leefomgeving. Met deze insectenbar, die gemakkelijk in elke tuin of op elk balkon kan worden geplaatst, kunnen we bijdragen aan de ondersteuning van deze belangrijke diersoorten.

Deze Insectenbar bevat een zorgvuldig samengestelde mix van waardevolle minerale klei en hoogwaardige zouten. Deze essentiële mineralen voorzien de ijverige insecten en prachtige vlinders van de nodige voedingsstoffen voor hun dagelijkse activiteiten.

Wist je dat?
Gele bloemen zijn populair bij zowel vlinders als bijen. Veel bloeiende planten, zoals guldenroede en zonnebloemen, hebben gele bloemen die deze bestuivers aantrekken.

Dankzij de ruwe structuur van de bloemenschaal en de strategisch geplaatste rivierkeien biedt de Insectenbar insecten en vlinders voldoende grip en veiligheid, waardoor het risico op verdrinking wordt geminimaliseerd.

Plaats de Insectenbar in je tuin of op je balkon en draag bij aan het behoud van deze belangrijke diersoorten in ons ecosysteem. Laten we samenwerken om een positieve impact te hebben op de natuurlijke habitat van insecten en vlinders en hun voortbestaan te verzekeren. Red samen insecten en vlinders!

Tip van ons: Verwen insecten met rijp fruit!

Vlinders en andere insecten zijn dol op zeer rijp fruit, zelfs als het een beetje overrijp is. Leg wat van dit heerlijk zoete fruit in de Insectenbar en zie hoe blij ze ermee zullen zijn. Vooral overrijpe bananen zijn favoriet bij deze gevleugelde vrienden!

Door rijp fruit aan te bieden in de Insectenbar, creëer je een aantrekkelijke voedingsbron die insecten en vlinders zal verleiden om je tuin te bezoeken. Op deze manier draag je niet alleen bij aan hun welzijn, maar geniet je ook van het schouwspel van kleurrijke vlinders en andere prachtige insecten die je tuin zullen bezoeken.

Samenstelling JR Farm Insectenbar en Vlinderbar

Natuurlijke klei, zout uit de Himalaya-regio, anijs

Analyse: Eiwit 0,2%, vetgehalte 0,5%, ruwe celstof 0,1%, ruwe as 97,2%, calcium 2891 mg/kg, fosfor 3528 mg/kg, natrium 20433 mg/kg

Specificaties
Afmeting (ca): ø 15 cm
Geschikt voor: Tuindieren, Insecten, Vlinders, Bijen
Bijzonderheden: -
JR Farm Insectenbar en Vlinderbar
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Knaagdierwinkel
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »