Trixie Huis Ila 40 cm Konijnenhuis
Huis Ila 40 cm Konijnenhuis €26,99 €34,99

Huis Ila 40 cm Konijnenhuis

€34,99 €26,99
Niet op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Leverbaar vanaf vrijdag
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Introduceer Jouw Grote Knaagvrienden aan het Trixie Huis Ila - Compleet met Handige Hooiruif!

Welkom in het huisje van jouw dromen - het Trixie Huis Ila! Speciaal ontworpen voor grotere knaagdieren, dit huis is een waar paradijs van comfort en functionaliteit voor jouw harige vriendjes. Met zijn unieke kenmerken en diervriendelijk ontwerp, zal het Trixie Huis Ila snel de favoriete plek worden van jouw geliefde knaagdieren.

Het Trixie Huis Ila is zeer handig voor grotere knaagdieren. Het huis is namelijk uitgerust met een hooiruif aan de zijkant van het huis. Het dak is plat waardoor het ideaal is om op te zitten. Het Trixie Huis Ila heeft een open bodem en een ingang aan de voorkant.

Wat zijn de voordelen van het Trixie Huis Ila?

 Hooiruif Inbegrepen: Geen gedoe meer met los hooi - het Trixie Huis Ila is voorzien van een handige hooiruif aan de zijkant van het huis. Zo kunnen jouw knaagdieren altijd genieten van vers hooi binnen handbereik!

 Plat Dak voor Extra Comfort: Het platte dak van het huis biedt een ideale zitplaats voor jouw knaagvrienden om te ontspannen en te genieten van het uitzicht vanuit hun knusse huisje.

 Natuurlijk Schorshout: Gemaakt van onbehandeld schorshout, biedt het Trixie Huis Ila een natuurlijke en rustgevende omgeving voor jouw knaagdieren om te wonen en te spelen.

 Diervriendelijk Ontwerp: Met twee in/uitgangen en een open bodem, zorgt het Trixie Huis Ila voor een veilige en comfortabele omgeving voor jouw knaagdieren om te verkennen en te rusten.

Moet ik mij zorgen maken om hars?

Nee dat hoeft niet. Dit schorshout bevat namelijk minder harskanalen en ondergaat het een zorgvuldig droogproces om ervoor te zorgen dat het volledig vrij is van hars en andere sappen die van nature in hout voorkomen. Tijdens dit proces wordt het hout blootgesteld aan gecontroleerde omstandigheden van warmte en luchtstroom, waardoor eventuele resterende vochtigheid geleidelijk wordt verwijderd. 

Bovendien voldoet het hout aan de Europese richtlijnen en wordt het gecontroleerd door de Duitse dierenbescherming om ervoor te zorgen dat het aan de hoogste normen van veiligheid en kwaliteit voldoet.

Specificaties
Afmetingen (ca): 40 x 29 x 25 cm | afstand spijlen: 2,5 cm
Openingen (ca): 12 x 15 cm (bxh)
Materiaal: Hout
Open Bodem: Ja
Geschikt voor: Knaagdieren, Cavia, Dwergkonijn
Bijzonderheden: De producten zijn gemaakt uit naaldhoutsoorten zonder harskanalen. De door ons gebruikte houtsoorten produceren geen hars en worden langdurig gedroogd. De lijm die wij gebruiken is eveneens niet giftig voor dieren en bestaat uit een mengsel cellulose.
Trixie Huis Ila 40 cm Konijnenhuis
Reviews
10 / 10
Myrthe 30 December 2022

Super stevig huis en ruim huis, mijn cavia’s zijn er blij mee! Ook leuk dat er een hooiruif aan zit

  • + Stevig
  • + Groot genoeg voor 2 cavia’s
  • + Handig hooiruif

6 / 10
Anoniem 09 Juni 2020

Erg mooi huis, de cavia's zijn er dol op. Het hooiruif wordt niet gebruikt, de cavia's hebben te veel moeite het hooi er tussen de horizontale latjes uit te halen, verticale latjes werken voor mijn cavia's beter

10 / 10
Caroline 01 Mei 2020

Mijn 3 cavia's vinden het huis geweldig! Het ingebouwde hooirek werkt ook heel goed. Top!

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »