Houten Loop Plateau XL
Houten Loop Plateau XL €23,95 €25,95

Houten Loop Plateau XL

€25,95 €23,95
Op voorraad
  • Zaterdag verzending!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Getest op geschiktheid
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Productomschrijving

Houten Loop Plateau XL

Een zeer groot plateau dat over de hele breedte van het verblijf geplaatst kan worden. De ruimte onder het plateau kan volledig gevuld worden met bodembedekking en het plateau zelf geeft een stabiele basis voor voerbakje, drinkbakje en andere accessoires die stabiel kunnen staan.

Meer ruimte in het verblijf
Stabielere ondergrond voor voerbakje of waterbakje
Geeft meer mogelijkheden om een hoge laag bodembedekking te gebruiken
x Handgemaakte kwaliteit

De plateaus zijn handgemaakt, hierdoor kunnen afmetingen en plaatsen van voorgeboorde gaatjes licht afwijken en kan het plateau imperfecties bevatten die horen bij een handgemaakt product. Het plateau is gemaakt uit een dunne houtplaat van blank hout. De pootjes dienen zelf bevestigd te worden door middel van de voorgeboorde gaatjes en bijgeleverde schroefjes. 

Specificaties
Afmeting: c.a. 78 x 35 cm | 98 x3 5 cm | c.a. 24 cm hoog
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil
Bijzonderheden: -
Houten Loop Plateau XL
Reviews
10 / 10
Diane 12 September 2021

Ik ben enorm blij met dit plateau, je kunt inderdaad wel merken dat het handgemaakt is, het is niet super stevig, maar het doet wat het moet doen en daar ben ik heel blij mee. Ik gebruik het nu bij het hamsterscapen. Dankzij het plateau heb ik een tweede verdieping kunnen maken waar ik mos op heb gelegd. Je kunt dan heel mooi je waterbakje en voerbakje een vaste plek geven zonder dat het wordt ondergegraven. De ruimte aan de voorkant van het plateau gebruik ik om een looprad neer te zetten, er past bij mij precies een looprad van 20 cm tussen. Ik ben er heel blij mee :)

2 / 10
Danielle 10 September 2021

Op zich een mooie vorm en de plank ziet er goed uit maar de pootjes zijn vreselijk dun en de schroefjes gaan er niet helemaal in want ze draaien al snel door waardoor het pootje er als het ware aan bungelt. Ik hoop ook niet dat mijn hamster er aan gaat knagen en zich dan bezeerd aan de schroeven. Dat had dus wel wat degelijker gemogen voor die prijs.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »