Supreme Gerty Cavia Tasty Mix Caviavoer
Gerty Cavia Tasty Mix Caviavoer €4,95

Gerty Cavia Tasty Mix Caviavoer

€4,95
Nu 4 artikelen nog op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Voor 17 uur besteld, morgen in Huis!*
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Supreme Gerty Guinea Pig Tasty Mix Caviavoer

Caviavoer van Supreme Tiny Friends Farm is een uitgebalanceerde voeding speciaal voor Cavia's. Ze zijn ontwikkeld met behulp van voedingsexperts om aan de dagelijkse behoefte van elke specifieke knaagdiersoort te voldoen. Een aanvullende voeding voor cavia’s van alle leeftijden met vitamine C. Dit is noodzakelijk voor de gezondheid van cavia’s, omdat zij dit niet zelf kunnen aanmaken. 

Bevordert het natuurlijke foerageergedrag
Toegevoegde vitamine C – 250mg/kg, een essentiële dagelijkse behoefte
Verbetert de spijsvertering en bevordert gebitsslijtage
Zorgvuldig gekozen natuurlijke ingrediënten voor variatie en plezier
Zonder toegevoegde suikers om overgewicht te voorkomen

Op al onze verpakkingen staat de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid (ADH). Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat uw huisdier alles binnenkrijgt wat hij nodig heeft.

!  Het vezelgehalte ligt onder de 20%

Bij deze ADH-tabel staat ook altijd ‘+ hooi + water’ – omdat konijnen, cavia’s, chinchilla’s en degoes voldoende hooi en water nodig hebben voor een goede gezondheid en het slijten van hun continu groeiende tanden.

De ingrediënten die we gebruiken voorzien in de benodigde eiwitten (om te groeien), koolhydraten (voor energie), vezels (voor de spijsvertering en de gezondheid van het gebit), olie (voor een gezonde, glanzende vacht), en vitaminen en mineralen (voor de botten, tanden en huid).

Met gemengd voer moet altijd eerst het bakje leeg zijn voordat u nieuw voer geeft. Dit voorkomt selectief eetgedrag (wanneer uw huisdier alleen bepaalde stukjes uit het voer eet en de rest laat staan). Als uw huisdier selectief gaat eten, dan krijgt hij niet meer de benodigde voedingsstoffen binnen. Overweeg dan om over te stappen naar onze Selective voeding – een smakelijke brok die 100% van alle benodigde voedingsstoffen bevat.

Is Supreme Caviavoer een Natuurvoeding voor Cavia's?

Ja, het is een natuurlijke voeding voor Cavia's. De samenstelling is afgestemd op de natuurlijke voedingsbehoefte van deze dieren. Er zijn geperste brokjes toegevoegd als extra vezel- en vitamine bron en ter ondersteuning van de tandslijtage. 

Is Supreme Caviavoer volledige Caviavoeding?

Ja, het is een volledige hoofdvoeding voor Cavia's, omdat het voer een uitgebreide analyse bevat mag het als hoofdvoer gegeven worden.

Voedingsadvies Supreme Gerty Cavia

Voor herbivoren knaagdieren zoals het konijn adviseren wij een minimale vezelgehalte van 20% als het gaat om de voeding. Omdat de Supreme Gerty Tasty Mix een vrij laag vezelpercentage heeft is het extra belangrijk om voldoende vezels bij te voeren. Een waardevolle aanvulling kan de Supreme Fibafirst zijn. Deze is zeer rijk aan ruwe vezels. Daarnaast is het belangrijk dat de dieren ten alle tijden onbeperkte toegang tot hooi hebben. 

De gemiddelde volwassen cavia heeft 40-50 g Gerty Guinea Pig per dag nodig. Er moet ook worden gezorgd voor verse groenten, hooi van goede kwaliteit en schoon drinkwater. Bewaar de voeding altijd op een koele, droge plaats.

Specificaties
Inhoud (ca): 850 gram | 2,5 kg
Samenstelling: Tarwe, erwtenvlokken, maïsvlokken, alfalfameel, sojaschroot, tarwevlokken, haver, sojaschillen, geëxtrudeerd maïs, sojaolie, tarwevoer, geëxtrudeerde johannesbroodkiemen, calciumcarbonaat, kleurstoffen.
Analyse: Eiwit 16,0%, Ruwe celstof 8,0%, Vetgehalte 4,0%, Anorganische stof 5,0%, Calcium 0,6%, Fosfor 0,5%, Vitamine A 37300 IE, Vitamine C 420 mg, Vitamine D3 2000 IE, IJzersulfaat monohydraat 61 mg, Calciumjodaat watervrij 1,5 mg, Kopersulfaat pentahydraat 20 m
Bevordert Foerageren: Ja
Geschikt voor: Knaagdieren, Cavia
Type: Volledige diervoeder
Bijzonderheden: Volledige diervoeder
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
Supreme Gerty Cavia Tasty Mix Caviavoer
Reviews
10 / 10
Chantal 01 Juni 2020

Prima voer

10 / 10
W. 01 Juni 2020

Onze cavia's krijgen dit als extra voer naast het gewone eten met vitamine C en hooi. Ze zijn er elke keer blij mee.

10 / 10
Izabela 01 Mei 2020

Mijn cavia's vonden de mix erg lekker. Vooral de erwtenvlokken waren een hit!

10 / 10
schip 01 April 2020

Ziet er goed uit en de caafjes eten echt alles op

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »