Knaagdier Kruidenier Gedroogde Melisse
Gedroogde Melisse €3,99 €4,99

Gedroogde Melisse

€4,99 €3,99
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Knaagdier Kruidenier Gedroogde Melisse

knaagdier kruiden vriendelijk voor bijen en vlindersMelissa (Melissae officinalis) heeft niet alleen een kalmerende en ontspannende werking op knaagdieren, maar bevat ook belangrijke mineralen en sporenelementen. De Melisse komt uit de Lipbloemenfamilie en komt uit Zuid-Europa.

Van citroenmelisse is bekend dat het een ontspannende invloed heeft.

Etherische Olie waar mijten niet van houden. Het kruid kan mijten uit het verblijf weren. Ook geschikt als afweer tegen bloedluis.
Helpt bij darmkrampen
Bitterstoffen stimuleren de sap afscheiding in het spijsverteringskanaal en bouwen daarmee de weerstand van het spijsverteringssysteem op
Looistoffen werken ontstekingsremmend, vochtafdrijvend en zwellingsremmend
Flavonoïden zijn erg goed voor hart en bloedvaten
Fenolzuren

De Melisse is van de hoogste kwaliteit. Op een zorgvuldige manier gedroogd zodat uw knaagdier van de beste kwaliteit Melisse kan genieten.

! Niet geven aan drachtige dieren met een slechte schildklier functie.
! Niet gebruiken bij dieren met glaucoom.

Weetje! Imkers weefden vroeger de melisse op de bijen kas zodat de bijen hun weg terug naar huis konden vinden. Volgens de Arabieren schenkt het kruid intelligentie aan alle dieren die het eten, dus wellicht kan het helpen bij het oplossen van een intelligentie spel voor uw konijn of cavia!

Bewaren van kruiden

Het is belangrijk om kruiden op een donkere, droge en goed geventileerde plek te bewaren. Vocht is slecht voor de kwaliteit van kruiden. Als er vocht bij kruiden komt kunnen deze gaan schimmelen. Daarom worden onze kruiden nooit in plastic verpakt en enkel in papier.

! Kruiden mogen niet bewaard worden in plastic.

Fijn om te weten

Voor vers en ambachtelijk gedroogde kruiden van de hoogste kwaliteit bent u bij DRD Knaagdierwinkel® op het juiste adres! In onze kruidenwinkel vindt u verschillende soorten gedroogde kruiden, bladeren en bloemen.

Kruiden zijn een mooie toevoeging op het dagelijkse menu van uw knaagdier of konijn. Hoeveel kruiden u geeft hangt sterk af van het soort dier. Zo zullen Cavia's, Konijnen, Chinchilla's en Degoes zeer graag en veel kruiden eten.

De kruidenmengelingen van de Knaagdier Kruidenier® bevatten enkel de 1e klas kwaliteit Blaadjes, steeltjes en bloemen. Zorgvuldig verpakt in een speciale papieren (voedsel) verpakking. Direct vanuit de kruidenier, dus geen tussen leveranciers. Dit laatste garandeert een optimale versheid van de kruiden. Bij ons worden de kruiden in een speciale donkere ruimte bewaard.

Wij hebben bewust voor papier gekozen om niet alleen de versheid van de kruiden te ondersteunen maar ook dat van het milieu. Daarnaast schermt de papieren zak beter af voor licht en laat de kruiden ademen. Een verstikkende plastic zak komt de kwaliteit niet ten goede van de kruiden.

altijd vers knaagdier voerALTIJD VERSE KNAAGDIER KRUIDEN!

Als specialist op het gebied van knaagdier voeding profiteert u als klant maximaal van onze kennis en ervaring. Wij letten wel op de details zodat u zich daar geen zorgen om hoeft te maken. Dit is bijvoorbeeld ook terug te zien in ons inkoop & opslag beleid. Wij zetten in op fris en vers in plaats van veel en goedkoop. Daarnaast worden al onze kruiden op de juiste manier bewaard, namelijk donker en droog zonder inval van zonlicht wat de voedingswaarde kan aantasten.

kruiden voor knaagdieren en konijnen

Specificaties
Inhoud: 150 gram
Samenstelling: 100% Natuurlijk Gedroogde Melisse (Blad & Stengel)
Analyse: -
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: -
Knaagdier Kruidenier Gedroogde Melisse
Reviews
8 / 10
Soraya 01 November 2020

Prima, hamster vindt het leuk voor foraging.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »