Ferplast Multipla Hamster Large 100 cm voor Knaagdieren!
Multipla Hamster Large 100 cm voor Knaagdieren! €179,99 €189,99

Multipla Hamster Large 100 cm voor Knaagdieren!

€189,99 €179,99
Nu 3 artikelen nog op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Ferplast Multipla Hamster Large 100 cm voor Knaagdieren!

De Ferplast Multipla is een zeer bijzonder verblijf, met de nadruk op bijzonder. Ook wij moesten even kijken wat we nu eigenlijk zagen. Het verblijf is modulair opgebouwd en dat heeft veel voordleen, echter mag de kooi voor hamsters niet de hoogte in gebouwd worden, omdat hamsters geen diepte zien. Voor muisjes is het juist wel heel leuk om het verblijf de hoogte in uit te breiden!

 Ruim verblijf met hoge onderbak voor extra veel bodembedekking
Groot looprad
 Kan uitgebreid worden met meerdere modules

Gebruik voor Dwerghamsters

Het verblijf kan het beste gebruikt worden zonder buizen of zo min mogelijk. Voor een dwerghamster is dit verblijf qua formaat erg mooi ruim. De onderbak van het verblijf moet volledig gevuld worden met bodembedekking anders zijn de plateaus te hoog voor de hamster en de dieren moeten lekker kunnen graven. De tralies geven een zeer goede ventilatie van het verblijf, maar kunnen ook zorgen voor tralieknagen. Het looprad is gemaakt van kunststof en is zeer groot, het kan geluid maken en te zwaar zijn voor sommige dieren.

Gebruik voor Goudhamsters

Voor Goudhamsters is het verblijf zoals het nu is te klein. Een Goudhamster heeft een verblijf nodig van minimaal 100 x 50 cm. De Ferplast Multipla kan echter uitgebouwd worden naar een groter model. De buizen en het huisje zijn niet geschikt voor Goudhamsters, deze zijn te klein. Het looprad is met zijn 30 cm doorsnee wel geschikt voor Goudhamsters. De tralies geven een zeer goede ventilatie van het verblijf, maar kunnen ook zorgen voor tralieknagen. Het looprad is gemaakt van kunststof en is zeer groot, het kan geluid maken en te zwaar zijn voor sommige dieren.

Gebruik voor Muizen

Voor muizen is dit een geweldig verblijf! Het verblijf kan heel leuk de hoogte in gebouwd worden en op deze manier een waar klimavontuur maken voor de dieren. De tralies geven een zeer goede ventilatie en een extra mogelijkheid tot klimmen. Het looprad is gemaakt van kunststof en is zeer groot, het kan geluid maken en te zwaar zijn voor sommige dieren.

Handleiding Ferplast Multipla Hamster Large

Bekijk hier de handleiding

Specificaties
Tralie Afstand (ca): < 1 cm
Afmetingen: 107,5 x 37,5 x 42 (lxbxh)
Materiaal: -
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster
Bijzonderheden: Kan uitgebreid worden
Ferplast Multipla Hamster Large 100 cm voor Knaagdieren!
Reviews
10 / 10
Meta 12 November 2022

Grote kooi die jezelf in elkaar zet. Je kan verschillende vormen maken en alles inrichten zoals je zelf wilt. Mijn hamster heeft nu lekker veel ruimte.

  • + Grote kooi, veel ruimte voor je hamster
  • + Modular, zelf bepalen hoe de kooi eruit ziet
  • + De hele bovenkant kan makkelijk eraf gehaald worden, zodat je goed overal bij kan
  • + Diepe onderkant, dus zelfs met veel bodembedekking blijft alles in de kooi
  • - Ik had graag nog een extra traliedeel met klepje gehad
  • - Je bent wel even bezig om de kooi in elkaar te zetten

10 / 10
germaine 02 November 2022

Deze kooi voor 1 voor onze hamster gekocht.je bent wel even bezig met in elkaar zetten(heeft mijn man gedaan) de hamster id er heel blij mee.het looprad maakt best veel kabaal als de hamster erin rent.vind het een mooie kooi degelijk. Vind het ook leuk dat je hem uit kunt breiden.ik vind de kooi een mooie aanwinst. De hamster is er heel blij mee heb ik het idee.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »