Ferplast Multipla Hamster Large 100 cm voor Knaagdieren!
Multipla Hamster Large 100 cm voor Knaagdieren! €179,99 €189,99

Multipla Hamster Large 100 cm voor Knaagdieren!

€189,99 €179,99
Nu 1 artikelen nog op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Voor 17 uur besteld, morgen in Huis!*
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Maak kennis met de Ferplast Multipla, het meest "bijzondere" onderkomen voor jouw knaagdier!

Ja, wij moesten ook even twee keer kijken om te begrijpen wat we zagen. Deze kooi is echt een geval apart, en dat bedoelen we op een goede manier! Het modulaire ontwerp biedt talloze voordelen, maar let op: voor hamsters is het beter om niet de hoogte in te bouwen, aangezien ze niet zo goed zijn in het inschatten van diepte. Maar voor onze muizenvriendjes is het juist een waar feest om de kooi naar grote hoogten uit te breiden!

 Ruim verblijf met hoge onderbak voor extra veel bodembedekking
Groot looprad
 Kan uitgebreid worden met meerdere modules

Dit ruime verblijf is voorzien van een extra diepe onderbak, zodat je lekker veel bodembedekking kunt gebruiken. Want laten we eerlijk zijn, wat is er nu leuker voor een knaagdier dan zich helemaal uitleven in een dikke laag zacht materiaal? En we hebben goed nieuws voor de energieke beestjes: er is een groot looprad aanwezig waar ze hun renvaardigheden kunnen tonen. Houd je vast, want ze gaan als een razende tekeer!

Maar wat dit verblijf echt uniek maakt, is de mogelijkheid om het uit te breiden met meerdere modules. Geef je knaagdier het gevoel dat hij in een ware knaagdiervilla woont, compleet met extra kamers en verdiepingen. Ze kunnen hun territorium uitbreiden en hun nieuwsgierige snuitjes overal in steken.

Dus als je op zoek bent naar een verblijf dat buiten de gebaande paden gaat, dan is de Ferplast Multipla de perfecte keuze voor jouw avontuurlijke knaagdier. Bestel vandaag nog en laat je knaagmaatje genieten van dit unieke knaagparadijs!

Gebruik voor Dwerghamsters

Het verblijf kan het beste gebruikt worden zonder buizen of zo min mogelijk. Voor een dwerghamster is dit verblijf qua formaat erg mooi ruim. De onderbak van het verblijf moet volledig gevuld worden met bodembedekking anders zijn de plateaus te hoog voor de hamster en de dieren moeten lekker kunnen graven. De tralies geven een zeer goede ventilatie van het verblijf, maar kunnen ook zorgen voor tralieknagen. Het looprad is gemaakt van kunststof en is zeer groot, het kan geluid maken en te zwaar zijn voor sommige dieren.

Gebruik voor Goudhamsters

Voor Goudhamsters is het verblijf zoals het nu is te klein. Een Goudhamster heeft een verblijf nodig van minimaal 100 x 50 cm. De Ferplast Multipla kan echter uitgebouwd worden naar een groter model. De buizen en het huisje zijn niet geschikt voor Goudhamsters, deze zijn te klein. Het looprad is met zijn 30 cm doorsnee wel geschikt voor Goudhamsters. De tralies geven een zeer goede ventilatie van het verblijf, maar kunnen ook zorgen voor tralieknagen. Het looprad is gemaakt van kunststof en is zeer groot, het kan geluid maken en te zwaar zijn voor sommige dieren.

Gebruik voor Muizen

Voor muizen is dit een geweldig verblijf! Het verblijf kan heel leuk de hoogte in gebouwd worden en op deze manier een waar klimavontuur maken voor de dieren. De tralies geven een zeer goede ventilatie en een extra mogelijkheid tot klimmen. Het looprad is gemaakt van kunststof en is zeer groot, het kan geluid maken en te zwaar zijn voor sommige dieren.

Handleiding Ferplast Multipla Hamster Large

Bekijk hier de handleiding

Specificaties
Afmetingen: 107,5 x 37,5 x 42 cm (lxbxh)
Tralie Afstand (ca): < 1 cm
Materiaal: Kunststof | Metaal
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster
Bijzonderheden: Kan uitgebreid worden
Ferplast Multipla Hamster Large 100 cm voor Knaagdieren!
Reviews
10 / 10
Meta 12 November 2022

Grote kooi die jezelf in elkaar zet. Je kan verschillende vormen maken en alles inrichten zoals je zelf wilt. Mijn hamster heeft nu lekker veel ruimte.

  • + Grote kooi, veel ruimte voor je hamster
  • + Modular, zelf bepalen hoe de kooi eruit ziet
  • + De hele bovenkant kan makkelijk eraf gehaald worden, zodat je goed overal bij kan
  • + Diepe onderkant, dus zelfs met veel bodembedekking blijft alles in de kooi
  • - Ik had graag nog een extra traliedeel met klepje gehad
  • - Je bent wel even bezig om de kooi in elkaar te zetten

10 / 10
germaine 02 November 2022

Deze kooi voor 1 voor onze hamster gekocht.je bent wel even bezig met in elkaar zetten(heeft mijn man gedaan) de hamster id er heel blij mee.het looprad maakt best veel kabaal als de hamster erin rent.vind het een mooie kooi degelijk. Vind het ook leuk dat je hem uit kunt breiden.ik vind de kooi een mooie aanwinst. De hamster is er heel blij mee heb ik het idee.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »