Ferplast Multipla Hamster Large 100 cm
Multipla Hamster Large 100 cm €179,99 €185,99

Multipla Hamster Large 100 cm

€185,99 €179,99
Nu 3 artikelen nog op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Ferplast Multipla Hamster Large 100 cm

De Ferplast Multipla is een zeer bijzonder verblijf, met de nadruk op bijzonder. Ook wij moesten even kijken wat we nu eigenlijk zagen. Het verblijf is modulair opgebouwd en dat heeft veel voordleen, echter mag de kooi voor hamsters niet de hoogte in gebouwd worden, omdat hamsters geen diepte zien. Voor muisjes is het juist wel heel leuk om het verblijf de hoogte in uit te breiden!

 Ruim verblijf met hoge onderbak voor extra veel bodembedekking
Groot looprad
 Kan uitgebreid worden met meerdere modules

Gebruik voor Dwerghamsters

Het verblijf kan het beste gebruikt worden zonder buizen of zo min mogelijk. Voor een dwerghamster is dit verblijf qua formaat erg mooi ruim. De onderbak van het verblijf moet volledig gevuld worden met bodembedekking anders zijn de plateaus te hoog voor de hamster en de dieren moeten lekker kunnen graven. De tralies geven een zeer goede ventilatie van het verblijf, maar kunnen ook zorgen voor tralieknagen. Het looprad is gemaakt van kunststof en is zeer groot, het kan geluid maken en te zwaar zijn voor sommige dieren.

Gebruik voor Goudhamsters

Voor Goudhamsters is het verblijf zoals het nu is te klein. Een Goudhamster heeft een verblijf nodig van minimaal 100 x 50 cm. De Ferplast Multipla kan echter uitgebouwd worden naar een groter model. De buizen en het huisje zijn niet geschikt voor Goudhamsters, deze zijn te klein. Het looprad is met zijn 30 cm doorsnee wel geschikt voor Goudhamsters. De tralies geven een zeer goede ventilatie van het verblijf, maar kunnen ook zorgen voor tralieknagen. Het looprad is gemaakt van kunststof en is zeer groot, het kan geluid maken en te zwaar zijn voor sommige dieren.

Gebruik voor Muizen

Voor muizen is dit een geweldig verblijf! Het verblijf kan heel leuk de hoogte in gebouwd worden en op deze manier een waar klimavontuur maken voor de dieren. De tralies geven een zeer goede ventilatie en een extra mogelijkheid tot klimmen. Het looprad is gemaakt van kunststof en is zeer groot, het kan geluid maken en te zwaar zijn voor sommige dieren.

Handleiding Ferplast Multipla Hamster Large

Bekijk hier de handleiding

Specificaties
Tralie Afstand: < 1 cm
Afmetingen: 107,5 x 37,5 x 42 (lxbxh)
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster
Bijzonderheden: Kan uitgebreid worden
Ferplast Multipla Hamster Large 100 cm
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »