Ferplast Kooislot voor Knaagdieren!
Kooislot voor Knaagdieren! €7,99 €9,99

Kooislot voor Knaagdieren!

€9,99 €7,99
Nu 3 artikelen nog op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Laat Je Slimme Knaagdieren Niet Ontsnappen met het Kooislot voor Knaagdieren!

Knaagdieren staan bekend om hun slimheid en vastberadenheid als het gaat om ontsnappen. Maar maak je geen zorgen, want met het Kooislot FPI 4312 voor Knaagdieren kun je eindelijk een stap voor blijven!

 Veiligheid voor je Knaagdier: Het kooislot biedt een betrouwbare manier om de kooi van je knaagdier veilig af te sluiten, waardoor je huisdier beschermd blijft tegen ontsnappingen en mogelijke gevaren in huis
Eenvoudige Installatie: Dit kooislot is gemakkelijk te installeren en vereist geen ingewikkelde montage. Je kunt het snel aanbrengen, zodat je meteen kunt genieten van de voordelen van extra beveiliging
Gemoedsrust: Met het Kooislot FPI 4312 hoef je je geen zorgen meer te maken over onverwachte ontsnappingen van je slimme knaagdier. Dit geeft je gemoedsrust en laat je ontspannen genieten van quality time met je huisdier
Duurzaam en Betrouwbaar: Dit kooislot is ontworpen om lang mee te gaan en is gemaakt van hoogwaardige materialen. Het is betrouwbaar en zal je knaagdierkooi veilig afgesloten houden, zelfs bij de meest vastberaden pogingen tot ontsnapping

Dit handige kooislot is speciaal ontworpen om jouw slimme knaagdieren binnen te houden. Het is de perfecte oplossing om te voorkomen dat ze ontsnappen en ondeugend ronddwalen. Vanaf nu behoren ontsnappingen tot het verleden.

Het Kooislot FPI 4312 voor Knaagdieren is eenvoudig te installeren en nog gemakkelijker te gebruiken. Met een snelle handeling kun je de kooi veilig vergrendelen, zodat je met een gerust hart kunt genieten van quality time met je knaagdier zonder je zorgen te maken over onverwachte avonturen.

Dus zeg maar gedag tegen die slimme ontsnappingspogingen en geef je knaagdieren de veilige en gezellige omgeving die ze verdienen. Het Kooislot FPI 4312 voor Knaagdieren is de beste vriend van elke knaagdierliefhebber en de sleutel tot gemoedsrust. Voorkom ontsnappingen en houd de controle met dit handige kooislot!

 

 

Bewaren

Specificaties
Afmeting (ca): 4,9 x 2,1 cm
Geschikt voor: Op slot doen van het knaagdierverblijf
Bijzonderheden: -
Ferplast Kooislot voor Knaagdieren!
Reviews
8 / 10
M. 18 Januari 2020

Goed slot, alleen dacht ik er twee te krijgen omdat dat op de foto zo is. Maar je krijgt er maar één. Verder niks op aan te merken, doet wat het moet doen.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »