Natuur Ladder
Natuur Ladder €2,99

Natuur Ladder

€2,99
Op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Voor 17 uur besteld, morgen in Huis!*
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Houten Natuur Ladder voor Knaagdieren en Vogels!

Deze leuke natuurlijke ladder geeft kleine (klimmende) en vogels de mogelijkheid om lekker rond te kunnen klimmen en naar een hoger deel in het verblijf te komen. De ladder is gemaakt van natuurlijk onbehandeld hout waardoor de nageltjes tijdens het klimmen ook nog eens slijten.

Gemaakt van natuurlijk onbehandeld natuurhout
Met schorsbekleding voor een natuurlijke look
Eenvoudige bevestiging dankzij de haakjes

De ladder kan eenvoudig aan de tralies of een andere rand bevestigd worden dankzij de haken aan het uiteinde van de ladder. Deze haakjes kunnen ook verwijderd worden door ze los te draaien. Op die manier kan de ladder zonder haakjes worden gebruikt, als klimbrug bijvoorbeeld.

Het is wel belangrijk om deze ladder enkel aan dieren aan te bieden die ook echt goed kunnen klimmen zoals: Muis, Chinese Dwerghamster en de Rat. Andere dwerghamstersoorten en hamsters zien helaas geen diepte en kunnen zich bezeren als de ladder te hoog wordt geplaatst. Dicht bij de grond kan wel.

harsvrij

Bewaren

Specificaties
Materiaal: Hout
Afmetingen (ca): 25 cm | 30 cm | 50 cm
Diameter (ca): -
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Rat | Vogel
Bijzonderheden: -
Natuur Ladder
Reviews
10 / 10
Karien 01 November 2020

Leuke ladder, zeker in de wat grotere kooien. Omdat de ratjes de ladders in t begin wat eng vonden heb ik er twee met sisal touw door gevlochten. (zodat t op n loopplank gaat lijken) In de hoogte oversteek plaatsen gemaakt, de ladders vallen zeker in de smaak hier.

8 / 10
Anne 01 Januari 2020

Korter dan afbeelding (afmetingen in beschrijving zijn wel juist)

8 / 10
Charlotte 18 Juli 2018

Leuke ladder waar onze ratjes ook lekker aan kunnen knagen. Het was een enkele keer voorgekomen dat de treedjes los zaten maar onze nieuwe ladders zijn weer helemaal top!

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »