Bunny Nature CaviaDroom Basic 1,5 kg Caviavoer
CaviaDroom Basic 1,5 kg Caviavoer €12,99 €13,99

CaviaDroom Basic 1,5 kg Caviavoer

€13,99 €12,99
Nu 3 artikelen nog op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Voor 17 uur besteld, morgen in Huis!*
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Bunny Nature CaviaDroom Basic 1,5 kg Caviavoer

Bunny CaviaDroom Basic Caviavoer is een uitgebalanceerde voeding speciaal samengesteld voor cavia's vanaf 5 maanden oud. Bij de ontwikkeling van dit voer is rekening gehouden met de voedingsbehoeften van cavia's en recente wetenschappelijke inzichten.

Oorspronkelijk afkomstig uit Zuid-Amerika, hebben cavia's in het wild een dieet dat voornamelijk bestaat uit diverse planten. Net als andere kleine planteneters zoals konijnen en chinchilla's, is dit caviavoer ontworpen om aan te sluiten bij hun natuurlijke eetgedrag. Het bevat verschillende planten die ze in hun natuurlijke omgeving zouden tegenkomen, wat resulteert in een voedzaam basisvoer.

De samenstelling van dit voer is aangepast aan wat cavia's van nature nodig hebben. De gebruikte ingrediënten zijn gebaseerd op wat cavia's in het wild zouden eten.

Verhouding ruwvezel-zetmeel: 3,5 : 1

Biodiversiteit + Trimello®: Er zijn 42 verschillende planten uit onbehandelde weilanden gebruikt
Verhoogd vitamine C-gehalte: Er is extra vitamine C toegevoegd om in de langdurige behoefte te voorzien
 Gebalanceerde samenstelling: Elk onderdeel is zorgvuldig gedoseerd, inclusief de 3-Vezel-Mix met verschillende vezellengtes voor tandgezondheid en darmflora
 Bevat planten uit Zuid-Amerika: Quinoa, amarant, aroniabessen en maca zijn toegevoegd.

Dit is een alles-in-één brok dat specifiek is ontwikkeld om selectief eten te voorkomen en te zorgen voor een uitgebalanceerde voeding. Cavia's die kieskeurig eten of voedingstekorten hebben, kunnen hiermee alle essentiële voedingsstoffen binnenkrijgen.

Trimello® - Slimme Voeding voor Onze Knaagdierne en Konijnen

Bij Trimello® gaat slimme technologie hand in hand met de behoeften en gewoonten van onze harige vrienden - denk aan dwergkonijnen, cavia's, chinchilla's en degoes.

Met Trimello® kunnen we maar liefst 42 verschillende plantensoorten in verschillende vezellengtes aanbieden. Waarom? Omdat hun altijd groeiende tanden de juiste structuur nodig hebben om te slijten. Daarnaast is er de darm die specifieke vezels nodig heeft voor een soepele werking. En niet te vergeten, met extra fijne deeltjes maken we de blinde darm gelukkig, als een soort fermentatiefabriek.

Waarom twee verschillende vormen van Trimello®? Omdat we goed hebben gekeken naar hoe onze knagers daadwerkelijk eten. Konijnen bewegen hun kaken zoals het cijfer acht, terwijl cavia's, chinchilla's en degoes een uniek gewricht hebben dat heen en weer beweegt om hun voedsel te vermalen. Dat verdient verschillende vormen, toch?

Ook op het gebied van eetgewoonten verschilt elk diertje. Konijnen nemen hun voedsel direct in hun mond, terwijl cavia's, chinchilla's en degoes zich wat creatiever gedragen. Ze klemmen hun eten vast met hun voorpootjes of pakken het gewoon met hun pootjes. Dankzij Trimello® krijgen ze allemaal voeding die bij hun natuurlijke gewoonten past.

Is Bunny Nature CaviaDroom een volwaardige caviavoeding?

Zeker, dit voer kan dienen als hoofdvoeding voor cavia's. Het is zorgvuldig samengesteld om aan hun voedingsbehoeften te voldoen.

Voedingsadvies voor Bunny Caviavoer

Vul de voerbak met CaviaDroom BASIC en wacht tot al het voer is opgegeten voordat u meer verstrekt. Zorg dagelijks voor hoogwaardig hooi van Bunny en vers, handwarm water. Zodra cavia's vijf jaar oud zijn, kunnen ze overstappen op CaviaDroom SENIOR.

Samenstelling van Bunny Nature Caviavoer

Dit voer bevat een uitgebalanceerde mix van natuurlijke ingrediënten, zoals blijvend grasland (verschillende soorten gras), doddegras, haverzemelen, zonnebloemextractieschroot, hele maisplant, wortelpulp, lijnzaadextractieschroot, koolzaadfextractieschroot, wortels, bierbostel, lignocellulose, paprika, lijnzaad, biergist, quinoa, amarant, aroniabessenpulp en macawortel.

Voedingsanalyse van Bunny Nature Caviavoer

Dit voer biedt een gebalanceerde voedingswaarde met een ruw eiwitgehalte van 13%, ruwe oliën en vetten van 2,5%, ruwe celstof van 21%, zetmeel van 6%, as van 8,5%, calcium van 0,6% en fosfor van 0,4%.

Specificaties
Inhoud (ca): 1,5 kg
Samenstelling: Aanplant van blijvend grasland (doddegras, zwenkgras, grote vossenstaart, engels raaigras, roodzwenkgras, veldbeemdgras, kropaar, honinggras, eenjarig beemdgras, wit struisgras, reukgras, kweek, smeel, rietgras, witte klaver, rode klaver, paardebloemb
Analyse: Ruwe proteïne 13% · Ruwe oliën en vetten 2,5% · Ruwe celstof 21% · Sterkte 6% · As 8,5% · Calcium 0,6% · Fosfor 0,4%
Bevordert Foerageren: Ja
Geschikt voor: Knaagdieren, Cavia
Type: Volledige diervoeder
Bijzonderheden: -
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
Bunny Nature CaviaDroom Basic 1,5 kg Caviavoer
Reviews
8 / 10
nick Vandeplassche 01 Januari 2024

Leuke brok waar de cavias even mee bezig kunnen zijn. Niet de topfavoriet onder hun voer maar word wel altijd geapprecieerd

8 / 10
Patricia 24 April 2022

Prima brok, helaas willen de heren hier het niet eten,en ben ik genoodzaakt om weer over te gaan op een andere brok.

10 / 10
Dorien 11 Februari 2021

Grote harde brokken: ideaal knaagmateriaal voor de cavia. Ik vind dit enorm goed omdat die kleinere pellets een soort welvaartsbrokjes zijn, beetje kauwen en weg. Deze brokken dagen uit, ze moeten echt moeite doen en liggen er lang op te knauwen. Lekker vinden ze deze brokken ook nog.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »