Bunny Nature Bedding Fresh & Dry
Bedding Fresh & Dry €19,99

Bedding Fresh & Dry

€19,99
Op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Voor 17 uur besteld, morgen in Huis!*
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Geniet van een Fris en Droog Verblijf voor Jouw Kleine Vrienden met Bunny Nature Bedding Fresh & Dry!

Bunny Nature Bedding Fresh & Dry is niet zomaar een strooisel; het is een zorgvuldig samengesteld mengsel van vier waardevolle componenten die specifiek zijn gekozen vanwege hun prachtige eigenschappen. Met een focus op uitmuntend absorptievermogen, snelle ammoniakbinding en natuurlijke frisheid, biedt dit unieke strooisel een comfortabel en hygiënisch onderkomen voor jouw geliefde knaagdieren en konijnen.

Wat maakt Bunny Nature Bedding Fresh & Dry zo speciaal?

Deze bodembedekking is samengesteld uit hoogwaardige ingrediënten, waaronder spelt, vlas, appelhout en grenen kernhout. Elk van deze componenten draagt bij aan de unieke eigenschappen van het strooisel, waardoor een optimale omgeving wordt gecreëerd voor jouw huisdieren.

 Uitmuntend Absorptievermogen: Het mengsel van spelt, vlas, appelhout en grenen kernhout staat bekend om zijn uitstekende absorberende eigenschappen. Dit betekent dat urine en andere vloeistoffen snel worden geabsorbeerd, waardoor de omgeving van jouw knaagdieren en konijnen droog en comfortabel blijft.

 Snelle Ammoniakbinding: Ammoniak kan schadelijk zijn voor de gezondheid van jouw huisdieren en kan onaangename geuren veroorzaken. Gelukkig bindt Bunny Nature Bedding Fresh & Dry ammoniak snel, waardoor de lucht in het verblijf van jouw dieren fris en gezond blijft.

 Natuurlijke Versheid: Door de combinatie van natuurlijke ingrediënten behoudt dit strooisel een natuurlijke frisheid, zelfs na langdurig gebruik. Jouw huisdieren zullen genieten van een schone en verfrissende omgeving, wat bijdraagt aan hun algehele welzijn en comfort.

 Geschikt voor Diverse Knaagdieren en Konijnen: Of je nu dwergkonijnen, cavia's, chinchilla's, degu's, hamsters, dwerghamsters, muizen, ratten of gerbils hebt, Bunny Nature Bedding Fresh & Dry is geschikt voor verschillende soorten knaagdieren. Met verschillende aanbevolen diktes, variërend van 5 tot 30 cm, kun je de perfecte laagdikte kiezen voor het specifieke behoeften van jouw huisdieren.

Instructies voor Gebruik van de Bunny Nature Bedding Fresh & Dry

Vervang regelmatig de plaatsen met urine en uitwerpselen door nieuw Bunny Nature Bedding Fresh & Dry om de frisheid en droogheid van het verblijf te behouden. Op deze manier kunnen zowel jij als jouw huisdieren langer genieten van een schoon en comfortabel onderkomen.

Kortom, met Bunny Nature Bedding Fresh & Dry geef je jouw knaagdieren en konijnen de beste zorg en comfort die ze verdienen. Het biedt niet alleen een frisse en droge omgeving, maar ook een natuurlijke en gezonde leefruimte waar jouw huisdieren gelukkig en tevreden kunnen zijn.

Specificaties
Materiaal: Spelt, vlas, appelhout, grenen kernhout
Liter (ca): -
Gewicht (ca): -
Geschikt voor: Knaagdieren
Bijzonderheden: -
Bunny Nature Bedding Fresh & Dry
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Knaagdierwinkel
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »