Bunny Nature DwerghamsterDroom Expert 500 gram
DwerghamsterDroom Expert 500 gram €7,99 €8,95

DwerghamsterDroom Expert 500 gram

€8,95 €7,99
Op voorraad
 • Zaterdag verzending!
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Getest op geschiktheid
 • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Productomschrijving

Bunny Nature DwerghamsterDroom Expert 500 gram

bunny dwerghamsterdroom expert voerNiet alle dieren vinden hetzelfde eten lekker. Dat geldt even zeer voor mensen als voor dieren. sommige dwerghamsters eten bijvoorbeeld helemaal niet graag pellets of extrudaten. Wij zijn erin geslaagd om ons Bas IC-product verder te ontwikkelen en lekker te maken voor dieren die helemaal geen pellets en extrudaten willen eten. Onze speciale mix van vitaminen en sporenele-menten maakt het mogelijk om bv. volledig afstand te doen van vitaminepellets. toegevoegde poweringrediënten leveren bovendien belangrijke eiwitten en mineralen.

Bunny Nature Dwerghamster Droom Expert zonder extrudaat en zonder pellets is speciaal geschikt voor dwerghamsters die geen pellets lusten. Dit evenwichtige compleetvoer bestaat uit een breed scala aan vitaliserende graansoorten en groenten. Daarbij stuit uw hamster ook op hoogwaardige power-ingrediënten zoals quinoa, amarant, shiso en mungbonen, kleinzaad zoals gierst, lijnzaad en sesam en bovendien voortreffelijke ingrediënten uit het herkomstland van dwerghamsters zoals plata-gierst, roodgierst of silvergierst. Bovendien zorgen meelwormen voor een extra portie smaak.

"Deze voeding is geschikt voor diabetes gevoelige Dwerghamsters"

Het bijzondere en evenwichtige compleetvoer bevat een overvloed aan essentiële voedingsstoffen, vitaminen en sporenelementen, die uw dwerghamster nodig heeft om zich goed in zijn vel te voelen. Alle compontenten zijn ideaal gedoseerd, zodat uw huisdier van een lang en actief leven kan genieten. De samenstelling voorkomt vervetting en is vrij van conserveringsmiddelen, toegevoegde suikers en geur-, kleur- en smaakstoffen. Zo kunt u uw dwerghamster hiermee onbeperkt blijven voeren, zonder dat een slechte geweten u parten speelt. Een biodiverse voeding, waarmee u uw kleine hamster van alle essentiële voedingsstoffen kunt voorzien.

ZONDER EXTRUDATEN ZONDER PELLETS

 • Met VitalPlus-granivoor
  Speciale mix van vitaminen en sporenelementen
 • Met hoogwaardige poweringrediënten
  Quinoa, amarant, perilla zaden & mungbonen
 • Met een hoog percentage van kleine zaden
  Gierst, lijnzaad & sesam
 • Met heerlijke meelwormen
 • Gebalanceerde Long-Life-receptuur
  Alle componenten zijn belangrijk en juist gedoseerd
 • Uitgelezen extra's uit het oorsprongsland van de dwerghamster
  Oa Plata gierst, rode gierst & Zilvergierst
 • VitalPlus-granivoor
  Speciale mix van vitaminen en sporenelementen

De dwerghamster is een klein, granivoor (zaadetend) zoogdier en behoort tot de orde van de knaagdieren. In de natuur is hij een eenzaat en hij heeft een levensverwachting van 2 tot 2,5 jaar. Met een lichaamslengte van 11 cm en een gewicht van ca. 45 g is hij duidelijk kleiner dan de goudhamster.
 
De nutritionele behoeften van dwerghamsters zijn groot. In de natuur voeden ze zich voornamelijk met diverse zaden en insecten.
 

Voedingsadvies Bunny Dwerghamsterdroom Expert

Vul het kommetje met DwerghamsterDroom EXPERT en wacht totdat al het voer op is, voordat u het kommetje opnieuw vult. Gelieve ook de voorraadkamer van de dwerghamsters regelmatig te controleren en eventuele etensresten te verwijderen. Geef elke dag hoogwaardig bunny hooi (bv. bunny hooi met meelwormen) en vers, lauwwarm water. Tijdens de eerste 4 levensmaanden kunt u uw dwerghamster in zijn groeifase optimaal ondersteunen door zijn basisvoer DwerghamsterDroom EXPERT met JuniorsExtra aan te vullen.

Afhankelijk van welk voer uw dwerghamster heeft gehad, kan dat invloed heben op de acceptatie van het Bunny voer. Het Bunny DweerghamsterDroom Expert voer is namelijk 100% natuurlijk en kent geen toevoeging van suikers. In de meeste andere voeders is dat wel het geval. De voorkeur van uw dwerghamster zal eerder naar voer met suikers uitgaan omdat dit een natuurlijke reactie van het dier is. Het heeft daarom tijd nodig voordat een dier aan het Bunny voer went. Het is te vergelijken met elke dag junkfood eten en dan ineens op natuurlijk en gezonde voeding worden gezet. Zeer goed voor de gezondheid, maar wel even wennen.

De Bunny Nature Geluksformule

Gelukkig zijn begint met de juiste, evenwichtige voeding. Dat is het startpunt. Knaagdieren die afgestemde voeding krijgen, zijn gelukkig en gezond. En knaagdieren die zich geen zorgen moeten maken over hun volgende maaltijd, zijn bijzonder gelukkig en gezond. Dat brengt ons meteen tot de Bunny Nature geluksformule. De Bunny recepturen is altijd gebaseerd op de absolute belangen van de knaagdieren. Bunny weet dat het wegens nutritionele redenen noodzakelijk is om het voer ad libitum ter beschikking te stellen voor de dieren. zo kunnen ze telkens hun behoeften vervullen zonder zich te overeten of overgewicht te krijgen. Bunny Nature biedt met de unieke bunny recepturen optimaal uitgebalanceerd voer, de meest hoogwaardige ingrediënten en een bijzonder gecontroleerde productie...om de nutritionele behoeften van uw knaagdier te dekken. zoals de natuur ons aantoont. En dat gebeurt natuurlijk zonder het gebruik van conserveringsmiddelen, smaakversterkers, toegevoegde suikers, kleurstoffen & aroma‘s. 

Bunny over de Dwerghamster

De dwerghamster is een klein, granivoor (zaadetend) zoogdier en behoort tot de orde van de knaagdieren. In de natuur is hij een eenzaat en hij heeft een levensverwachting van 2 tot 2,5 jaar. Met een lichaamslengte van 11 cm en een gewicht van ca. 45 g is hij duidelijk kleiner dan de goudhamster.

De dwerghamster komt oorspronkelijk uit het zuiden van Rusland, Mongolië en het noorden van China. Daar leeft hij in droge halfwoestijn- en steppegebieden en hij is actief van het schemerdonker tot 's nachts.

De nutritionele behoeften van snelle dwerghamsters zijn veelvoudig. In de natuur voeden ze zich voornamelijk met diverse zaden en insecten

Snijtanden
Dwerghamsters hebben snijtanden die blijven groeien. Het voer moet daarom de noodzakelijke slijtage van de tanden mogelijk maken (bijvoorbeeld door zaden die kunnen worden gepeld).

Maag
De maag bestaat uit twee 'kamers', namelijk de voormaag en de kliermaag.

Kleine Blindedarm
Als 'granivoor' (zaadetend) dier heeft de dwerghamster een kleine blindedarm. Hij kan ruwe vezels slechts in beperkte mate verwerken. Het optimale ruw vezelgehalte in het voer ligt daarom onder 10%.

Dierlijk eiwit
Voor de stofwisseling zijn dierlijke eiwitten nodig. De hoeveelheid moet zorgvuldig aan de behoefte van het dier worden aangepast.

Hoge energiebehoefte
Dwerghamsters zijn echte energiebundels. Ze hebben op basis van hun hoog metabolisme een grotere energiebehoefte.

Gevoelig voor diabetes
Om diabetes te vermijden zou het voer geen fruit of andere suikerrijke componenten mogen bevatten en ook vers fruit mag niet worden gevoerd.

Samenstelling Bunny Nature DwerghamsterDroom Expert

Plata gierst, canariezaad, erwtenvlokken, quinoazaden (6%), gerst, taugébonen (5%), amarant gepoft (5%), gerstevlokken, haverpitten, zilvergierst, perilla zaden (3%), rode gierst, wortels, lijnzaad (2%), graszaad, pastinaken, paardebloembladeren, luzerne, meelwormen (1%), duizendblad, smalle weegbree, sesam (1%), calciumcarbonaat, rode biet, goudsbloembloesem, camillebloesems, rozenbloesems, zemelen van tarwegriesmeel (gierst 24%)

Analyse Bunny Nature DwerghamsterDroom Expert

Ruw proteïne 15,5% · Ruwe oliën en vetten 6,5% · Ruwe celstof 7% · As 5,5% · Calcium 0,5% · Fosfor 0,4%, Vit. A 6.500 IE ∙ Vit. D3 520 IE ∙ Vit. E / alle rac-alpha-tocoferylacetaat 58,5 mg ∙ Koper als koper(II)-sulfaat, pentahydraat 3,4 mg ∙ Jodium als calciumjodaat, hexahydraat 0,5 mg ∙ IJzer als ijzer(II)sulfaat, monohydraat 32,5 mg ∙ Zink als zinkoxide 42,3 mg ∙ Mangaan als mangaan(II)-oxide 22,8 mg ∙ Seleen als natriumseleniet 0,1 mg

 

bunny nature knaagdiervoer

Specificaties
Inhoud: 500 gram
Samenstelling: Plata gierst, canariezaad, erwtenvlokken, quinoazaden (6%), gerst, taugébonen (5%), amarant gepoft (5%), gerstevlokken, haverpitten, zilvergierst, perilla zaden (3%), rode gierst, wortels, lijnzaad (2%), graszaad, pastinaken, paardebloembladeren, luze
Analyse: Ruwe proteïne 15,5% · Ruwe oliën en vetten 6,5% · Ruwe celstof 7% · As 5,5% · Calcium 0,5% · Fosfor 0,4%, Vit. A 6.500 IE ∙ Vit. D3 520 IE ∙ Vit. E / alle rac-alpha-tocoferylacetaat 58,5 mg ∙ Koper als koper(II)-sulfaat, pentahydraat 3,4 mg ∙ Jodium als c
Geschikt voor: Knaagdieren, Dwerghamster
Bijzonderheden: -
Bunny Nature DwerghamsterDroom Expert 500 gram
Knaagdier pakketten
Half Jaar Pakket Dwerghamster Katoen & Bunny
Reviews
9.2 / 10
(13)
10 / 10
Roos De Vries 02 Augustus 2021

Mijn hamsters vinden het echt heerlijk.

10 / 10
Paula Roza 08 Januari 2021

Sinds november in gebruik en ik ben zeer tevreden. Mooi kleine stukjes en ook de meelwormen zijn groot success die erin zitten.
Mijn 3 campbellies zijn er dol op

10 / 10
Daniela 20 December 2020

Heel erg gevarieerd er zitten veel gezonde zaadjes in zoals quinoa het is een van de beste verpakte voer die er is.

8 / 10
naomi 04 December 2020

goed hamstervoer met kleine deeltjes perfect voor een dwerghamster. er zitten ook gedroogde wat kruiden en bloemen in!

6 / 10
Uma 01 December 2020

Oke voer maar mijn hamsters laten de helft liggen.

10 / 10
Irma 04 Augustus 2020

Heel fijn hamstervoer, word hier met smaak opgegeten.
Er word minder selectief gegeten, dus blijft er minder naast het voerbakje liggen.
Het is wel wat duurder hamstervoer.

6 / 10
Laura 24 Juli 2020

Het ziet er aantrekkelijk/natuurlijk uit. Er zitten geen graspellets in die onze Russische dwerghamster niet eet, dus er gaat minder verloren. Toch eet hij ook hiervan niet alles op.

10 / 10
Saskia 02 Januari 2020

Mijn Russische dwerghamster Max is nogal kieskeurig wat eten betreft en daarom ben ik wat verschillende soorten voer aan het uitproberen. Van het eerdere voer at Max de pellets niet op, dus heb ik daarom bewust voor dit voer (zonder pellets) gekozen. Hij laat nog wel wat zaadjes liggen, maar het meeste gaat op. Ik ben dus erg tevreden!

10 / 10
Elsje 26 Maart 2019

Het is nu een jaar geleden dat ik mijn hamster kreeg. Ik heb me toen heel erg in alle soorten voer verdiept nadat ik zo n beetje alles over hamsters had gelezen wat er zo n beetje te lezen viel. Ik had daardoor een goed idee waar voer aan moest voldoen en een hele wensenlijst van wat er naar mijn idee juist niet en juist wel in moest zitten. Uiteindelijk bleef er maar 1 soort voer over wat naar mijn idee klopte..en dat was de Bunny dwerghamster traumexpert. Ik ben blij dat ze het hier nu ook in hun assortiment opgenomen hebben. Lekker handig..kan ik alles in een keer bestellen. Mijn hamster vind het voer erg lekker maar ze weet ook niet beter omdat ze het al van jongs af aan krijgt. Het is niet zo dat ze bepaalde zaadjes laat liggen. Ze lust alles. Je kunt hier ook n rose schepje kopen voor eivoer. Daar geef ik haar elke dag 1 vol schepje van. Daar houdt ze dagelijks nog iets van over om te hamsteren. Dat is prima. Je moet dat ze wel gewoon gunnen. Wel zorg ik ervoor dat er 2 meelwormen per dag in zitten. Als ik die toevallig niet in het schepje heb zitten doe ik die er zelf nog even bij. Vanaf anderhalf jaar nog maar 1 meelworm.

10 / 10
Laura 01 Maart 2019

Enig verpakt voer dat geen suiker of dierlijke vetten bevat. Mijn Russische dwerghamster eet het graag.

10 / 10
Sanne 01 Maart 2019

Bijzonder mooi voer! Ik geloof dat dit het beste voer is voor dwerghamster dat op dit moment verkrijgbaar is. Het is volledig afgestemd op wat ze nodig hebben. Het is ook erg mooi om et zien dat er is gekeken naar de oorsprong van de voeding. Dit is hetzelfde als in hun natuurlijke omgeving. Mijn dwerghamsters eten het heel goed. In het begin moesten ze wel wennen. Ik heb totaal verkeerd voer gebruikt namelijk met veel fruit erin, daardoor vonden ze het oude voer zo lekker, maar het was niet gezond voor ze. Ik ben daarom erg blij dat ik dit voer nu kan geven aan de dwergjes!

10 / 10
Glenn 01 Maart 2019

Echt het beste voer op de markt voor alle dwerghamsters! Let op ze moeten het wat aan wennen. Omdat dit geen suikers bevat na 3, 1 week helemaal favorite! Namelijk is dit voer allemaal hun natuurlijke voer zoals hun herkomst! Super!

10 / 10
Glenn 23 Februari 2019

FANTASTISCH! Echt idd zoals hier gezegd word puur natuur, geen bijwerking, hun eten van herkomst, kan al niet beter zijn... Bravo bunny...! Mooie kwaliteit ook! Hamsters kunnen wel de eerste week wat raar doen omdat er plots iets zeer gezond staat en geen suiker. Na 1 week zal je hamster alles wennen mijne na 2 dagen al! Zalig voer ! Eten ze echter ook goed op! Behalve de roze blaadjes.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »