Skyline

2
Sorteren op:

SKYLINE PET-PRODUCTEN: Waar creativiteit en dierenliefde samenkomen!

Bij SKYLINE PET-PRODUCTEN zijn we geworteld in de dynamische jaren van economische onrust in Duitsland in de 20e eeuw. Onze oprichter, Emil Knoll, begon zijn "draadfabriek" in 1967 als een voorloper van het modernisme. In het begin produceerden we klassieke vogel- en knaagdierhuizen. Maar we waren nooit bang om nieuwe wegen in te slaan en ons enthousiasme voor innovatie en gevoel voor trends en marktontwikkelingen hebben altijd ons bedrijf bepaald. We hebben vroeg de kansen gegrepen die ontstonden door de opening van Europa en zijn uitgebreid naar het oosten.

Bij SKYLINE PET-PRODUCTEN zijn onze ontwerpers de creatieve geesten achter onze succesvolle producten. Ze hebben een schat aan ideeën en weten van elk model een aantrekkelijk huisaccessoire te maken met een lokale sfeer. Maar ons productontwerp gaat verder dan alleen "styling". We hebben een diepe betrokkenheid bij dierenwelzijn en werken samen met ervaren experts van BNA, ZZF en IVH voor certificeringssystemen. Voor ons zijn de essentiële kerngegevens voor dierenwelzijn en diervriendelijke accessoires van groot belang, of het nu gaat om een nieuw huis voor vogels of knaagdieren.

Bij het selecteren van materialen streven we naar duurzaamheid. We vertrouwen op hout, glas, keramiek, draad en metaal. Op deze manier ontworpen modellen worden met grote zorg vervaardigd in Oost-Europese werkplaatsen in Lodz (Polen) en Sighet (Roemenië).

Bij SKYLINE PET-PRODUCTEN geloven we dat huisdieren het beste verdienen. We zijn toegewijd aan het creëren van hoogwaardige accessoires die niet alleen mooi zijn, maar ook het welzijn van de dieren bevorderen. Dus of het nu gaat om een kleurrijk vogelhuisje of een knus knaagdierhuis, je kunt erop vertrouwen dat onze producten met liefde en zorg zijn gemaakt.

Ontdek de wereld van SKYLINE PET-PRODUCTEN en geef jouw huisdieren het comfort en de stijl die ze verdienen!

Skyline

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »