Kaytee

1
Sorteren op:
€29,99 €27,99
Bestel nu
Op voorraad

Als leider draag je verantwoordelijkheid en worden er hoge verwachtingen van je gesteld. Ons leiderschap in de branche inspireert ons om kwaliteit te leveren, ongeëvenaarde service te bieden en innovatieve nieuwe producten te creëren, zoals voeding, snacks, bodembedekking, speelgoed, leefomgevingen en accessoires. Kaytee zet zich in voor het comfort en de veiligheid van kleine huisdieren, vogels als huisdieren en wilde vogels.

Al meer dan 150 jaar ligt onze focus op het geven van de beste voeding en verzorging voor vogels en kleine huisdieren. We zijn ook toegewijd aan het ondersteunen van verschillende gemeenschapsprogramma's in onze eigen achtertuin, het prachtige Chilton, Wisconsin! Kaytee's toewijding aan uitmuntendheid weerspiegelt de waarden en arbeidsethos van onze vrienden en buren. Door het juiste te doen voor de dieren waar we van houden, helpen we ook de mensen die hen waarderen.

Kaytee

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »