Europet

5
Sorteren op:

Europet: Het knaagdierwalhalla!

vervoersbox gerbil transportbox knaagdierWelkom bij Europet, dé expert op het gebied van knaagdieren en konijnen sinds 1873! Bij Europet, ook bekend als EBI, staat innovatie en kwaliteit hoog in het vaandel. We zijn ontwerpers, fabrikanten en groothandelaars met een passie voor huisdieren.

Onze ontwerpafdeling bruist van creativiteit en jaarlijks worden er zo'n 300 unieke producten bedacht en ontwikkeld. We zijn altijd op zoek naar vernieuwende en eigentijdse oplossingen om het leven van jouw knaagdier of konijn nóg leuker te maken.

Onze producten zijn niet alleen functioneel en van hoogstaande kwaliteit, maar ze zijn ook ontworpen met een flinke dosis liefde voor dieren. We begrijpen dat het welzijn en het plezier van jouw harige vriendjes van het grootste belang zijn.

Bij Europet draait alles om beleving. We geloven dat een merk en zijn producten de juiste sfeer moeten uitstralen. Daarom brengen we twee keer per jaar de nieuwste trends in kaart, zodat onze producten perfect passen bij jouw interieur. We willen dat onze producten een aanwinst zijn voor zowel jou als je knaagdieren!

Innovatie is ons handelsmerk. We werken met duurzame materialen en volgen de nieuwste interieurtrends om ervoor te zorgen dat onze producten altijd naadloos aansluiten bij jouw stijl. Met verschillende submerken creëren we unieke belevingen die het leven van jouw knaagdier of konijn verrijken.

Maar we gaan verder dan alleen het ontwerp. We besteden ook veel aandacht aan de verpakking van onze producten. We willen dat de hele ervaring, vanaf het moment dat je het product in handen hebt tot het gebruik ervan, plezierig is.

Bij Europet draait alles om jou en je knaagdieren. We streven ernaar om je de beste producten en de beste beleving te bieden. Dus stap binnen in het knaagdierwalhalla van Europet en geef jouw kleine vriendjes het comfort en de vreugde die ze verdienen!

Europet

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »