Knaagdierwinkel® Snuffelbox Cavia #07
Snuffelbox Cavia #07 35,-

Snuffelbox Cavia #07

€35,00
Nu 1 artikelen nog op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Snuffelbox Cavia

Hey daar, Cavialiefhebbers! Speciaal voor jouw Cavia's hebben wij een epische Snuffelbox samengesteld, boordevol KNAAGGEKKE verrassingen. We hebben onze geniale Caviakennis, ervaring en creativiteit gebundeld om jou en je harige vriendje te verblijden. Laat je verrassen en laat die cavia-pret maar beginnen! Deze Snuffelbox is helemaal afgestemd op de Caafjes, dus 100% caviagoedgekeurd!

100% geschikt voor cavia's
Inspirerend en verrassend
Om eens een keer iets anders uit te proberen

De inhoud van de snuffelbox is een verrassing!

Wat is een snuffelbox voor knaagdieren?

Diep in het rijk van knaagdieren en hun avonturen bevindt zich een betoverende schat genaamd de snuffelbox. Deze bijzondere doos belooft niet alleen een plezierige verrassing, maar opent ook de deur naar nieuwe ontdekkingen. Binnenin vind je een wereld van producten die je misschien nooit eerder in overweging hebt genomen! Elk item zorgvuldig uitgekozen om jouw kleine knaagvrienden in extase te brengen.

De snuffelbox is als een geheim cadeau, verborgen in zijn mysterieuze omhulsel. Maar wanneer het eenmaal wordt geopend, onthult het een schat aan plezier voor onze geliefde dieren. Of het nu een speeltje is dat hun verbeelding prikkelt, een delicatesse waarvan ze niet konden dromen, of zelfs iets buitengewoons waarvan ze nog nooit hebben gehoord, elke toevoeging is doordrenkt met plezier en verrijking!

Komen er ook nieuwe edities van de Snuffelbox?

Na een bepaalde tijd stellen wij een nieuwe editie van de snuffelbox samen. De snuffelboxen zijn genummerd. Let goed op welke snuffelbox editie je bestelt. Dit kun je zien aan het getal achter de #. Een nieuwe editie van de snuffelbox krijgt een nieuw nummer en bevat natuurlijk een nieuwe inhoud!

snuffelbox cavia

Specificaties
Inhoud: Verrassing!
Geschikt voor: Cavia
Bijzonderheden: -
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
Knaagdierwinkel® Snuffelbox Cavia #07
Reviews
10 / 10
Mariëlle 29 Maart 2022

Was voor ons de eerste keer. We hebben sinds 2 weken weer Cavia's (was heel lang geleden), dus leek ons wel leuk. De Caafjes zijn er wild van. Het nieuwe huisje met oploopje is favoriet (van de inmiddels 3 huisjes die ze nu door toeval hebben). Het lekkers wordt gretig weg geknabbeld en ze kijken al uit naar de volgende box. Echt waar voor je geld! Aanradertje dus volgens ons!

10 / 10
TV 09 Januari 2022

Snelle verzending. Box 3 & 4 ook weer een succes. Ik bestel nergens anders meer voor mijn cavia’s :)

10 / 10
T. 02 September 2021

Super leuke samengestelde box! Waar voor je geld en snelle verzending. Goede afwisseling met speeltjes, snacks en tunnels etc. Ik kijk uit naar snuffelbox #03

10 / 10
Elles 01 April 2021

Superleuke box die echt waar naar het geld is!

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »