Beeztees Snack Bloemen Schaaltje voor Knaagdieren & Konijnen
Snack Bloemen Schaaltje voor Knaagdieren & Konijnen €6,99 €7,99

Snack Bloemen Schaaltje voor Knaagdieren & Konijnen

€7,99 €6,99
Op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Voor 17 uur besteld, morgen in Huis!*
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Snack Bloemen Schaaltje voor Knaagdieren & Konijnen!

Hey daar, knaagdierfans en konijnenkoningen! Hoog tijd om jullie pluizige maatjes eens flink te verwennen met een onweerstaanbare traktatie - Het Snack Schaaltje! Deze smakelijke snack is gemaakt van puur natuurlijke ingrediënten en kan in zijn geheel worden opgesmikkeld. Het bakje van deze heerlijkheid is zelfs vervaardigd van geperst hooi, en de verrukkelijke vulling bestaat uit gedroogde roos en korenbloem of Goudsbloem Appel. Dat wordt smullen geblazen!

 Natuurlijke ingrediënten: Deze snack is gemaakt van puur natuurlijke ingrediënten, waardoor het een gezonde en veilige traktatie is voor jouw knaagdieren en konijnen. Geen kunstmatige toevoegingen of onnodige rommel!
 Eetbaar in zijn geheel: Het hele bakje van deze snack, inclusief de vulling, kan opgegeten worden. Geen gedoe met lastige schilletjes of delen die achterblijven. Het is één geheel van smaakvol genot!
 Knaagbaar bakje van geperst hooi: Het bakje zelf is gemaakt van geperst hooi, wat de snack niet alleen lekker maakt om op te smikkelen, maar ook leuk om aan te knagen. Dubbel plezier voor jouw kleine knaagdiertjes!
 Bijdrage aan gebitsverzorging: Het knagen op deze snack heeft een positief effect op de verzorging van het gebit van jouw dier. Het helpt om hun tandjes gezond te houden en overmatige slijtage te voorkomen.

Zet het knaagbare bakje in hun kooi en laat ze volop genieten van al dat lekkers. Het geknaag op deze snack is niet alleen een feest voor hun smaakpapillen, het draagt ook nog eens bij aan het verzorgen van hun gebit. Dat is pas dubbel genieten!

Specificaties
Inhoud (ca): 115 gram | 1 stuk | 15 x 15 x 6 cm
Samenstelling: Hooi, Korenbloem, Roos | Hooi, Goudsbloem , Appel
Analyse: -
Bevordert Foerageren: Ja
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Type: Aanvullend diervoeder
Bijzonderheden: -
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
Beeztees Snack Bloemen Schaaltje voor Knaagdieren & Konijnen
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Knaagdierwinkel
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »