Puik Kruidenhooi Kamille & Munt 600 gram
Kruidenhooi Kamille & Munt 600 gram €3,99

Kruidenhooi Kamille & Munt 600 gram

€3,99
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Puik Kruidenhooi Kamille & Munt voor knaagdieren!

Puik Kruidenhooi met kamille & munt is een ware traktatie voor uw knaagdier! Puik Kruidenhooi bestaat uit geurig hoogwaardig hooi, gesneden muntblad en kamille. Het natuurproduct bevat een hoog aandeel ruwe vezel wat een goede spijsvertering bevordert. Puik Kruidenhooi wordt ecologisch geteeld in de hooistreken de Eifel en de Elzas, waar het klimaat aanzienlijk droger is en een perfecte kwaliteit wordt verkregen.

Gebruiksaanwijzing Puik Kruidenhooi Kamille & Munt

Puik Kruidenhooi mag altijd vrij ter beschikking worden gesteld. Rijk aan vezels Zongedroogd 100% natural puik kruidenhooi.

Voor zowel kleine als grote knaagdieren en konijnen!

Hooi is natuurlijk nestmateriaal voor kleine knaagdieren en een essentiële vezel bron voor grotere knaagdieren en konijnen!

kleine knaagdierenKleine knaagdieren zoals Muizen, Dwerghamster, Hamsters en Gerbils, maken graag een nestje van hooi. Kleine knaagdieren hebben een veel minder grote behoefte aan vezels, maar als er al een tekort ontstaat of de behoefte tijdelijk groter is dan knabbelen ze maar al te graag aan het hooi. Hierdoor heeft hooi twee functies voor kleine knaagdieren!

konijnen webshopVoor Cavia's, Konijnen, Chinchilla's en Degoes is hooi essentieel. De dieren moeten dagelijks onbeperkt hooi krijgen zodat de darmen goed blijven werken.

hamsterscapingHooi is zeer geschikt voor hamsterscaping! Vermeng het hooi met de eigen bodembedekking of plaats laagjes in de bodembedekking, waarbij hooi en bodembedekking elkaar afwisselen. Hierdoor krijgt de bodembedekking meer stevigheid en blijven tunnels die door de kleine knaagdieren zijn gemaakt beter behouden. Het hooi geeft ook nog eens een mooi effect om te zien, door het kleurverschil krijgt het verblijf een zeer natuurlijke look.

Specificaties
Inhoud (ca): 600 gram
Samenstelling: kamille 2%, munt (gedroogd) 2%. Ruw eiwit 8,0% ruw vet 2,2% ruwe celstof 30,0% ruwe as 5,0% natrium 0,08%
Analyse: -
Bevordert Foerageren: Ja
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Type: Aanvullend diervoeder
Bijzonderheden: -
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
Puik Kruidenhooi Kamille & Munt 600 gram
Reviews
10 / 10
Petra 01 September 2019

Onze cavia Kevin is gek op de Kruidenhooi Kamille & Munt en geniet daar volop van. Ik zou dit zeker aanbevelen voor de cavia of het konijn.

10 / 10
Petra 20 Maart 2019

Normaal krijgen onze cavia's en konijnen ander eetstro, om een keer te proberen, hebben we Kruidenhooi Kamille & Munt gekocht. Ze vinden het allemaal lekker. Ruifje stro is elke keer snel leeg

8 / 10
I 01 December 2018

Fijn los hooi, waardoor makkelijk plukken hooi uit de zak te te halen. Ruikt ook heerlijk en mijn chinchilla’s lijken het erg lekker te vinden!

8 / 10
Dennis L. 01 Februari 2018

Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »