Puik

7
Sorteren op:

Puik is onderdeel van Depre. Group Depre is een familiale groep van bedrijven gespecialiseerd in hoogkwalitatieve dierenvoeding voor zowel nuts-, sport- als gezelschapsdieren. Met een totale omzet van 450 miljoen euro en een directe tewerkstelling van 400 personen verspreid over 8 productievestigingen in België, Nederland en Frankrijk behoort Group Depre tot de top in West Europa.
Group Depre heeft zich ontwikkeld en gespecialiseerd in 4 deelactiviteiten die een rol spelen in de productieketen van voeding 

Vooreerst produceert Group Depre mengvoeders voor de intensieve veeteelt. Daarnaast is ze actief in de productie voor petfood voor vogels en knaagdieren enerzijds en van petfood voor hond en kat anderzijds. Ten slotte heeft Group Depre een belangrijke activiteit uitgebouwd in de trading en op- & overslag in plantaardige grondstoffen bestemd voor de dieren- en humane voeding.

Puik

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »