Knaagdier Kruidenier Kruiden Denta Mix voor knaagdieren en konijnen
Kruiden Denta Mix voor knaagdieren en konijnen €6,95 €7,95

Kruiden Denta Mix voor knaagdieren en konijnen

€7,95 €6,95
Op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Voor 17 uur besteld, morgen in Huis!*
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Kruiden Denta Mix voor knaagdieren en konijnen

De Kruiden Denta Mix is een speciale mix van diverse natuurlijke ingrediënten die bijdragen aan het welzijn en de gezondheid van knaagdieren en konijnen. Deze mix is samengesteld met zorgvuldig geselecteerde kruiden en planten die het natuurlijke knaaginstinct stimuleren en tegelijkertijd een bron van variatie in voeding bieden.

Natuurlijke Ingrediënten: De Kruiden Denta Mix bevat een combinatie van verschillende ingrediënten zoals hazelnoot, klaver, luzerne, appel, weegbree, tomaat, egelantier, berkenblad en goudsbloem. Deze diversiteit aan smaken en texturen draagt bij aan een gevarieerd dieet voor knaagdieren en konijnen.
Knaagplezier: De mix bevat ingrediënten met verschillende structuren, zoals hazelnoot en berkenblad, die bijdragen aan het natuurlijke knaaginstinct van je huisdieren. Het knagen helpt bij het slijten van hun tanden en houdt ze bezig.
Gezondheid en Welzijn: De geselecteerde kruiden en planten in de mix dragen mogelijk bij aan het algemene welzijn van je knaagdieren en konijnen. Elk ingrediënt heeft zijn eigen unieke eigenschappen en voedingsvoordelen.

Knaaghout van de Hazelnoot combineert stevigheid met smaak, wat het een duurzame en smakelijke keuze maakt voor je knaaglustige vriendjes. Hazelnoothout heeft een stevige textuur. Het biedt een goede weerstand voor knaagdieren en konijnen die graag actief knagen. Hazelnoothout heeft een karakteristieke smaak die de dieren kunnen waarderen.

De Kruiden Denta Mix is een smakelijke en voedzame aanvulling op het dieet van je knaagdieren en konijnen. Het biedt niet alleen afwisseling en knaagplezier, maar kan ook bijdragen aan een gevarieerd en gebalanceerd voedingspatroon.

kruiden voor knaagdieren en konijnen

Specificaties
Inhoud (ca): 100 gram
Samenstelling: 20% hazelnoot, 15% klaver, 15% mix (luzerne, klaver, gras), 10% luzerne, 10% appel, 7% weegbree, 7% tomaat, 7% egelantier, 5% berkenblad, 4% goudsbloem
Analyse: -
Bevordert Foerageren: Ja
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn
Type: Aanvullend diervoeder
Bijzonderheden: -
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
Knaagdier Kruidenier Kruiden Denta Mix voor knaagdieren en konijnen
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Knaagdierwinkel
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »