Bunny Nature FreshGras voor knaagdieren & konijnen

6
Voor veel dieren maakt hooi deel uit van de basisvoeding. Het hooi-gehalte in het spijsverteringsplan is hoog en daarom is de kwaliteit van het hooi ook heel belangrijk. Bepalend voor de acceptatie, maar ook voor het evenwicht van de voeding en de gehele
Lees meer
Sorteren op:

Bunny Nature FreshGras voor knaagdieren & konijnen!

Voor veel dieren maakt hooi deel uit van de basisvoeding. Het hooi-gehalte in het spijsverteringsplan is hoog en daarom is de kwaliteit van het hooi ook heel belangrijk. Bepalend voor de acceptatie, maar ook voor het evenwicht van de voeding en de gehele dekking van de behoeften. BunnyNature Fresh grass Hay staat voor de hoogste kwaliteit met een maximale diversiteit aan planten.

Herkomst kwaliteit en verwerking van het Bunny Nature FreshGras

De veelvoud van planten, de verwerking en de vezelstructuur zijn bepalend voor premium hooi. Wij zorgen met onze hoge normen voor een constante productkwaliteit. Wij letten erop dat het hooi door zijn veelvoud aan planten een maximum aan smaak en voedingsstoffen biedt voor dieren. Wij gebruiken enkel behoedzaam indoor-gedroogd hooi om te garanderen dat de smaak en de voedingsstoffen niet verloren gaan bij de verwerking. Enkel op die manier vermijden wij de schadelijke invloeden van de omgeving en blijft het hooi natuurlijk, zoals meteen na de oogst en zonder het verlies van vitaminen.

En zo zou het hooi vezelrijk, knapperig & stofarm moeten zijn en komt er ook niets anders in onze zakken terecht. Voor een optimale slijtage van de tanden en een gezond maag-darmkanaal zijn de knapperige halmen en het optimale ruw vezelgehalte noodzakelijk. En stof hoort nu helemaal niet thuis in een zak hooi. In tegendeel, het zou voor de luchtwegen en de ogen van de dieren eerder ongezond zijn. Wij zorgen voor een bijzonder goede kwaliteit van het hooi, zodat het goed gaat met de dieren.

Het FreshGras bestaat uit maar liefst 18 verschillende plantensoorten

Doddegras, zwenkgras, grote vossenstaart, raaigras, roodzwenkgras, veldbeemdgras,
struisgras, kropaar, roodzwenkgras met uitlopers, engels raaigras, paardenbloem, zilverkruid, muur, duizendblad, smalle weegbree, witte klaver, rode klaver, rolklaver.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »