Knaagdier Knaaghout Lolly
Knaagdier Knaaghout Lolly €3,95 €4,95

Knaagdier Knaaghout Lolly

€4,95 €3,95
Nu 4 artikelen nog op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Knaagdier Lolly voor knaagdieren en konijnen!

Ook knaagdieren en konijnen zijn dol op lolly's, maar dan wel gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals kruiden en knaaghout. De Lolly serie bestaat dan ook uit 100% natuurlijke lolly's gemaakt van kruiden zoals, salie, topinamboer, braam, zwarte bes, meidoorn en de houten stokjes zijn gemaakt van knaaghout zoals appelhout, perenhout, topinamboer en wilg. Kortom, een verantwoord tussendoortje dat ook nog eens helpt de tandjes te slijten.

100% Natuurlijk
Met knaaghout van de Appel, Peer, Topinamboer en wilg
Verantwoord knabbelplezier

Tip! Voor de mensen die graag hamsterscapen, de lolly's kunnen in de bodembedekking worden geprikt met het stokje, op die manier lijken het net kleine boompjes.

Wilgenhout is met zijn knapperige bast en sappige binnenkant een favoriete keuze voor alle knaagdieren en konijnen die graag actief knagen. Wilgenhout heeft een knapperige bast en een zachte kern. Het biedt een afwisselende textuur die knaagdieren en konijnen kunnen waarderen. Wilgenhout heeft een natuurlijke en lichte smaak, wat het aantrekkelijk maakt voor knaaglustige knaagdieren en konijnen.

Sommige knaagdieren knagen heel actief aan hout en andere helemaal niet. Het is enerzijds een kwestie van smaak, maar anderzijds een kwestie van behoefte. Als een knaagdier geen knaagbehoefte heeft omdat de tanden goed op lengte blijven door het voer, hooi of andere knabbels, dan zal hij minder aan hout gaan knagen. Het is wel goed om altijd natuurlijk knaagmateriaal aan te bieden zodat de dieren altijd kunnen knagen als ze knaagbehoefte hebben.

Knaaghout wordt door knaagdieren gebruikt om hun tanden te slijten. Omdat de tanden van knaagdieren altijd doorgroeien moeten deze regelmatig wat te knagen hebben zodat ze niet te lang worden en scheef gaan groeien.

Specificaties
Inhoud (ca): 30 gram
Samenstelling: Meidoorn, Salie, Framboos, Zwarte Bes, Wilg, Topinamboer, Perenhout, Appelhout, Topinamboer, Meidoorn, Braam, Wilg
Analyse: -
Bevordert Foerageren: Ja
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Type: Aanvullend diervoeder
Bijzonderheden: -
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
Knaagdier Knaaghout Lolly
Reviews
8 / 10
Melanie 15 Oktober 2023

Ziet er schattig uit maar ze doen er niet veel mee. Ook best prijzig

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »