Rodipet Goldi Watchbox  voor Knaagdieren!
Goldi Watchbox voor Knaagdieren! €39,99

Goldi Watchbox voor Knaagdieren!

€39,99
Op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Voor 17 uur besteld, morgen in Huis!*
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

ʄʋʀɬɨɴɡ Goldi Watchbox voor kleine knaagdieren!

Stap in de magische wereld van de Goldi Watchbox voor kleine knaagdieren! Dit bijzondere huisje neemt je mee op een avontuurlijke reis naar het ondergrondse leven van je knaagdier.

De Watchbox is een zeer bijzonder huis dat deels onder de bodembedekking geplaatst kan worden, liefst tegen het glas aan. Op deze manier kan er geweldig meegekeken worden met de ondergrondse perikelen van de dieren! De watchbox benaderd op een zeer bijzondere manier de natuurlijke instincten van kleine knaagdieren door het ondergrondse karakter.

 Maakt het vertonen van natuurlijk gedrag mogelijk
 Benaderd de natuurlijke manier van leven 
 Geeft een prachtige inkijk in de leefomgeving van kleine knaagdieren

De Watchbox is geen gewoon huisje, het is een venster naar de ondergrondse wereld! Plaats de Watchbox deels onder de bodembedekking, het liefst tegen het glas aan, en bereid je voor op een unieke kijkervaring. Je zult versteld staan van de perikelen die zich afspelen onder de grond. Het is alsof je een privébioscoop hebt voor de ondergrondse avonturen van je kleine vriend!

De Watchbox is ontworpen om het natuurlijk gedrag van knaagdieren te stimuleren. Het nabootsen van hun natuurlijke leefomgeving is essentieel om hun instincten te prikkelen en ze een gevoel van comfort en veiligheid te geven. Met de Watchbox kunnen je knaagdieren graven, tunnels graven en zichzelf onderdompelen in hun natuurlijke levensstijl.

Maar de Watchbox is niet alleen functioneel, het is ook een prachtig decoratief element in het verblijf van je knaagdier. Het geeft je een betoverende inkijk in de fascinerende wereld van kleine knaagdieren. Je zult versteld staan van hun behendigheid, nieuwsgierigheid en speelsheid terwijl ze door de ondergrondse gangen navigeren.

Dus haal de Goldi Watchbox in huis en geef je knaagdieren een ervaring die hun natuurlijke instincten aanspreekt. Laat ze graven, ontdekken en genieten van een wereld vol avontuur recht onder hun pootjes. Het is een prachtig schouwspel waar je geen genoeg van zult krijgen!

Bestel vandaag nog de Goldi Watchbox en ontdek de verborgen wereld van kleine knaagdieren op een unieke en betoverende manier. Het is tijd om te kijken en te genieten van de ondergrondse leefomgeving van je harige metgezellen!

watchbox natuurlijke inrichting

Specificaties
Afmetingen (ca): 39 x 23 x 25 cm
Openingen (ca): ø 7 cm
Materiaal: Hout (Berk)
Open Bodem: Ja
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil
Bijzonderheden: -
Rodipet Goldi Watchbox  voor Knaagdieren!
Reviews
10 / 10
Michelle 12 Maart 2024

Geweldig is deze watchbox! Mooi groot en van heel mooie kwaliteit. Super mooi afgewerkt. Zeker en vast zijn geld waard!

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »