Ecopets Urine Buster Lavendel 500 ml
Urine Buster Lavendel 500 ml €9,95

Urine Buster Lavendel 500 ml

€9,95
Op voorraad
  • Zaterdag besteld, maandag in huis!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
Productomschrijving

Ecopets Urine Buster Lavendel 500 ml

Ecopets® Urine Buster is een krachtige Urinegeur- & Vlekverwijderaar die een zeer hoge concentratie micro-organismen bevat (7 miljoen per ml) die enzymen aanmaken die effectief en definitief ongewenste geuren en vlekken van afbreken (urine, bloed, uitwerpselen en braaksel) . De micro-organismen vermenigvuldigen zich continu en hechten zich aan de kern van de vervuiling, dat resulteert in een extra grondige en langdurige werking. Urine Buster heeft een zeer aangename natuurlijke lavendelgeur die rustgevend is voor mens en dier.

Dier- en milieuvriendelijke verwijderaar van onaangename urinegeur- en vlekken op basis van veilige bacteriën met natuurlijke lavendelgeur.

Gebruiksaanwijzing

Goed schudden voor gebruik. Neem eerst de vervuiling weg met keukenpapier. Spray de vervuilde plek ruim in en laat dit minimaal 10 minuten intrekken tot deze is opgedroogd.  In geval van oude en/of hardnekkige geuren en -vlekken, herhaal de behandeling en dek de plek na het insprayen af met plastic, zodat de Urinegeur- & Vlekverwijderaar minder snel verdampt. Laat de spray circa 45 minuten intrekken tot deze is opgedroogd. Wrijf de plek daarna op met een schone, vochtige doek. Toepasbaar op alle soorten ondergrond en materialen: tapijt, hout, stenen en tegels, meubilair en (reeds gewassen) textiel. Op een niet zichtbare plek vooraf testen.

hygiënisch schoon voor knaagdieren

Specificaties
Inhoud: 500 ml
Geschikt voor: Het schoonmaken van knaagdier verblijven
Bijzonderheden: -
Ecopets Urine Buster Lavendel 500 ml
Reviews
4 / 10
Laura 02 Maart 2019

Ik vind persoonlijk de geur erg overheersen. zeker voor diertjes met een veel betere geurwaarneming dan mensen lijkt deze me erg sterk

10 / 10
Lente 01 Mei 2018

Super, doet z'n werk en is beter voor het milieu!

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »