Ecopets Urine Buster Lavendel 500 ml
Urine Buster Lavendel 500 ml €9,95

Urine Buster Lavendel 500 ml

€9,95
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Ecopets Urine Buster Lavendel 500 ml

Ecopets Urine Buster is de meest krachtige urinegeur en -vlekverwijderaar in zijn soort en behoort tot de nieuwste generatie schoonmaakmiddelen. Standaard schoonmiddelen maken slechts oppervlakkig schoon en maskeren tijdelijk de vieze geur. Urine Buster daarentegen is een milieu- en diervriendelijk reinigingsmiddel dat met behulp van “vriendelijke bacterien” permanent onaangename geuren- en vlekken van niet alleen urine, maar ook braaksel en ontlasting afbreekt.

Het reinigt op een biologische manier en bevat zodoende een minimum aan chemische stoffen waardoor het niet schadelijk is voor je huisdier en omgeving.  

Friendly Bacteria  Concept

Urine Buster bevat een zeer hoog aantal  bacteriën. Er zitten namelijk 7 miljoen bacteriën per ml in het product voor een snel en goed resultaat. Het is een uitgekiende mix van veilige en vriendelijke bacteriën die enzymen aanmaken die eiwitten, koolhydraten, vetten en ook de ongewenste geurtjes effectief afbreken. Door het toevoegen van deze biologische componenenten  kan het aandeel oppervlakte actieve stoffen behoorlijk worden teruggebracht wat goed is voor het dier en het milieu.

Nieuwe Geur

Het product heeft een nieuwe, unieke en zeer aangename Lavendelgeur gekregen die zowel door mens als dier erg gewaardeerd wordt. Lavendel staat bekend om zijn rustgevende eigenschappen en zal stressgerelateerd plassen helpen te voorkomen.

Gebruiksaanwijzing

Nieuwe vlekken
Urine opdeppen, braaksel en ontlasting wegnemen. Bevuilde plek goed insprayen met Urine Buster. Laat minimaal 10 minuten intrekken totdat de opgespoten vloeistof is opgedroogd. Daarna de plek opwrijven met een schone, vochtige doek.

Oude en/of hardnekkige vlekken
Herhaal de behandeling en dek de plek af met plastic, zodat de urinegeur en -vlekverwijderaar minder snel verdampt. Laat ca. 45 minuten intrekken totdat deze is opgedroogd. Wrijf daarna nogmaals de plek op met een schone, vochtige doek.

hygiënisch schoon voor knaagdieren

Specificaties
Inhoud: 500 ml
Geschikt voor: Het schoonmaken van knaagdier verblijven
Bijzonderheden: -
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
Ecopets Urine Buster Lavendel 500 ml
Reviews
10 / 10
Lente 01 Mei 2018

Super, doet z'n werk en is beter voor het milieu!

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »