Beaphar Geurweg 500 ml voor Knaagdieren & Konijnen!
Geurweg 500 ml voor Knaagdieren & Konijnen! €10,95 €11,05

Geurweg 500 ml voor Knaagdieren & Konijnen!

€11,05 €10,95
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Beaphar Geurweg 500 ml voor Knaagdieren & Konijnen!

Beaphar Geurweg verwijdert onaangename geuren veroorzaakt door huisdieren, zoals urine en braaksel. Het product zorgt voor een grondige reiniging. De toegevoegde probiotica breken geuren snel af en laten een laagje achter tegen toekomstige vervuilingen. Hierdoor blijven tapijten, meubels e.d. schoon en fris, wat een positief effect heeft op het omgevingsmicrobioom.

Verwijderd onaangename geurtjes
Zorgt voor een grondige reiniging

Een gezond microbioom

De geurweg reiniger bevat probiotica, gezonde bacteriën, die actief organische resten (achtergelaten door huisdieren), afbreken. Het unieke van deze samenstelling is,d at ze na de reiniging bijdragen aan een gezond microbioom. Eelke omgeving heeft een microbioom, dit is de verzameling van alle bacteriën, schimmels en andere microben, goede ën slechte. Dit microbioom kan uit balans raken, bijvoorbeeld door veelvuldig gebruik van desinfectiemiddelen. Reinigen met probiotica zorgt voor voldoende gezonde micro-organismen in de omgeving waardoor de "slechte" minder kans hebben zich te ontwikkelen. De leefomgeving voor zowel het dier als de mens, blijft hierdoor gezond.

Met probiotica voor een gezond microbioom
Speciaal voor kattenbakken, kooien en hokken
Met frisse kokosgeur

I'm Green

De verpakking draagt het "I'm green"label. Dit zegt onder ander edat de verpakkingen worden gemaakt van milieu-vriendelijk geteelde suikerriet, dat ze recyclebaar zijn en dat de productie minder belastend is voor het milieu.

Gebruiksaanwijzing Beaphar Geurweg

Schudden voor gebruik. Spray royaal op een afstand van 15-30cm op het oppervlak en dek het een paar minuten af met een vochtige doek. Schrob stevig met de doek. Herhaal dit bij hardnekkige geuren.

Samenstelling Beaphar Geurweg

< 5% niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen, <5% amfotere oppervlakteactieve stoffen, 1,2-benzisothiazolin-3-on, enzymen, parfum, bacteriën (probiotica), plantenextracten (Yucca schidigera).

hygiene voor knaagdieren en konijnen

Specificaties
Inhoud: 500 ml
Geschikt voor: Verwijderen van Urine vlekken
Bijzonderheden: -
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
Beaphar Geurweg 500 ml voor Knaagdieren & Konijnen!
Reviews
10 / 10
Deborah 01 November 2020

Ik heb deze geurweg besteld om de urine geur van een dwerghamster te verwijderen uit de houten materialen in het hok. Ik sprak het in, laat het goed drogen/ eventueel nadrogen met een keukenrol. En de geur is helemaal verdwenen. Bij veel urine eventueel nog een keer herhalen!

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »