Knaagdier Kruidenier Basilicum Pellets
Basilicum Pellets €4,95 €5,95

Basilicum Pellets

€5,95 €4,95
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Knaagdier Kruidenier Basilicum Pellets voor Knaagdieren & Konijnen!

Beefriendly Knaagdier Kruidenier Kruiden Basilicum Pellets - Gezonde basilicum pellets voor cavia's, konijnen, chinchilla's, degoes - Natuurlijke snack voor herbivore knaagdierenMaak je klaar om het knaagdierparadijs te betreden met de onweerstaanbare Knaagdier Kruidenier Basilicum Pellets! Deze voedingssensatie is speciaal ontworpen om jouw geliefde knaagdieren en konijnen te verwennen. Het is niet zomaar een traktatie - het is een smakelijke verrijking van hun dagelijkse voeding.

Basilicum Pellets zijn een heerlijke verrijking van de voeding van knaagdieren en konijnen. De pellets zijn ongeveer 4 mm groot en zijn geheel gemaakt van verse Basilicum.

 100% Natuurlijk: De Basilicum Pellets zijn volledig natuurlijk, zonder toevoeging van kunstmatige ingrediënten. Dit zorgt ervoor dat je knaagdieren en konijnen een gezonde en pure voeding krijgen.

 Vers gedroogd en direct geperst: De basilicum wordt vers gedroogd en direct geperst om de maximale voedingswaarde te behouden. Dit zorgt ervoor dat je huisdieren kunnen genieten van de volle smaak en gezondheidsvoordelen van basilicum.

 Smakelijk en verrijkend: De Basilicum Pellets zijn niet alleen gezond, maar ook heerlijk van smaak. Ze bieden een smakelijke verrijking van de dagelijkse voeding van je knaagdieren en konijnen, waardoor ze extra genieten van hun maaltijden.

Bovendien worden deze pellets met liefde en zorg bereid. We hebben de basilicum vers gedroogd en direct geperst om de maximale voedingswaarde te behouden. Jouw knaagdieren verdienen alleen het beste, en dat is precies wat ze krijgen met deze smakelijke Basilicum Pellets.

Hoe moet je de Pellets voeren?

De Pellets kunnen gebruikt worden als verrijking. In dat geval kun je ze af en toe door het voer of het verblijf strooien. Daarnaast kunnen de pellets ook als snack gegeven worden. 

Waar zijn de Basilicum Pellets van gemaakt?

appel voor de Knaagdier Kruidenier Kruiden Basilicum Pellets - Gezonde basilicum pellets voor cavia's, konijnen, chinchilla's, degoes - Natuurlijke snack voor herbivore knaagdieren

Waar kunnen de Basilicum Pellets voor gebruikt worden?

De pellets zijn niet alleen leuk als snack, maar ook als beloning voor in een snackbord, snuffelmat of een snackbal bijvoorbeeld. Op die manier krijgt het dier uitdaging en een beloning.

Ook kunnen de pellets af en toe rondgestrooid worden in het verblijf, zodat de dieren er actief naar op zoek moeten. Dit geeft hele leuke uitdaging en bezigheid, waardoor verveling geen kans maakt!

Voedingsadvies Knaagdier Kruidenier Basilicum Pellets

2 theelepels pellets per kg lichaamsgewicht van het dier

Samenstelling Knaagdier Kruidenier Basilicum Pellets

100% basilicum zonder toegevoegde voedingsolie, conserveermiddelen of andere toevoegingen.

banner Knaagdier Kruidenier Kruiden Basilicum Pellets - Gezonde basilicum pellets voor cavia's, konijnen, chinchilla's, degoes - Natuurlijke snack voor herbivore knaagdieren

Specificaties
Inhoud (ca): 200 gram
Samenstelling: -
Analyse: Ruwe celstof: 0,80% Ruw eiwit: 8,90%
Bevordert Foerageren: Ja
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Type: Aanvullend diervoeder
Bijzonderheden: -
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
Knaagdier Kruidenier Basilicum Pellets
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Knaagdierwinkel
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »