Graafbak met Trap en Zand
Graafbak met Trap en Zand €44,95 €49,95

Graafbak met Trap en Zand

€49,95 €44,95
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
  • Klantenservice van 10:00 tot 18:00
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Graafbak met Trap en Zand

Deze leuke graafbak wordt geleverd inclusief ladder en 5 kg zand. Nu kan het spelen pas echt beginnen! Ideaal voor konijnen om lekker in te graven.

Inclusief 5 kg zand
Inclusief trap zonder haakjes
Bevorderd de natuurlijke graafbehoefte
Gaat verveling tegen

De graafbak is bijzonder ruim met een afmeting van 53 x 38 x 21 cm. Om deze zandbak te vullen zijn minimaal 6 zakken zand nodig. De graafbak is met name bedoeld voor konijnen, maar kan zeker ook gebruikt worden voor andere knaagdieren. Zelfs muizen en hamsters kunnen er veel plezier aan beleven. Voor ratjes kan de graafbak gebruikt worden als speelbal. Voor Degoes mag de graafbak alleen onder toezicht worden aangeboden. 

Schoon speelzand TÜV gecertificeerd.
Met toevoeging van klein en vocht voor optimale graafbaarheid
Bevorderd natuurlijk gedrag

TIP! Vooral konijnen maken dankbaar gebruik van een graafbak. Wij adviseren een nagelsteen onderin de graafbak te leggen om de nageltjes te doen slijten.

Voor zowel kleine als grote knaagdieren en konijnen!

De graafbak is voor verschillende dieren te gebruiken. De graafbak is vooral ontworpen voor konijnen, maar zeker ook leuk voor bijvoorbeeld ratten.

kleine knaagdierenVoor kleinere knaagdieren zoals Muizen, Hamsters en Gerbils is de graafbak enkel buiten het verblijf te gebruiken als graafbak en ook enkel onder toezicht. Als de kooi heel ruim is kan de graafbak voor Ratten gebruikt worden als permanente graafbak of speelbak voor in de kooi. Deze kan dan gevuld worden met bijvoorbeeld karton stukjes. Ratten vinden het erg leuk om lekkers te zoeken, dus zeker een tip als snuffelbak!

konijnen webshopKonijnen graven van nature heel graag. Buitenkonijnen die een ren en een stukje grond tot hun beschikking hebben, hebben daar volop gelegenheid voor, maar binnen konijnen kunnen minder vaak graven. Deze graafbak geeft binnenkonijnen de mogelijkheid om dit toch te kunnen doen. De graafbak is eventueel ook als grote ruimte zandbak te gebruiken voor Chinchilla's en Degoes.

 

Let op: trappetje bevat geen haakjes, maar een oplegplankje. 

Specificaties
Afmeting: 53 x 38 x 21 cm
Geschikt voor: Knaagdieren, Dwergkonijn, Degoe
Bijzonderheden: trappetje bevat geen haakjes, maar een oplegplankje
Graafbak met Trap en Zand
Reviews
10 / 10
jbg 01 Februari 2021

mijn 6 konijn vonden het super luek dus ik heb er nog maar een gekocht

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »