JR Farm Mariadistel 80 gram
Mariadistel 80 gram €2,49 €3,95

Mariadistel 80 gram

€3,95 €2,49
Op voorraad
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf €35,-
  • Gratis verzending naar België vanaf €45,-
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
  • Op werkdagen voor 16 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Informatie

JR Farm Mariadistel voor knaagdieren & konijnen!

De JR Farm Mariadistel is vooral voor chinchilla's! Het ondersteunt veel metabolische processen en bevat essentieel ruwvoer. Het hoge gehalte aan ruwe celstof zorgt voor een optimale spijsvertering en verbetert zo het gevoel van welzijn.

JR Farm knaagdier en konijnen natuurlijke snacks, voer en speeltjes

Specificaties
Inhoud: 80 gram
Samenstelling: Mariadistel 97,5%, rozenbloesems 2,5%
Analyse: eiwit 9,9%, vetgehalte 2,3%, ruwe vezel 21,2%, ruwe as 13,7%
Geschikt voor: Knaagdieren
JR Farm Mariadistel 80 gram
Reviews
2 / 10
(1)
2 / 10
Elsje 15 November 2018

Oei...ik vind het nooit zo leuk om iets negatiefs te schrijven over n artikel. Maar mariadistel kan ik toch echt niet aanbevelen. Ik had n grote bak met bosgevoel bladeren..kruiden en andere natuurlijke bodembedekkingmaterialen en toen dacht ik er ook nog n zakje mariadistel doorheen te doen. Dat was n grote fout want ik kon daarna de hele bak in de groene rolemmer gooien. Het zat vol met hele gemene stekels. Je kunt t vergelijken met de stekels van n cactus. Ik roerde met mn hand in de bak om de distel te mengen met de rest. Mn hele hand vol met stekels die ik er met n pincet uit heb moeten trekken. Dat kan je toch niet in je hamsterhok doen? Je moet er toch niet aan denken dat zo n beestje de pootjes vol krijgt met stekels? En hoe krijg je zoiets er dan in hemelsnaam weer uit?

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »