Knaagdier Kruidenier Gedroogde Grassen & Bloemen Mix
Gedroogde Grassen & Bloemen Mix €4,95 €5,95

Gedroogde Grassen & Bloemen Mix

€5,95 €4,95
Op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Voor 17 uur besteld, morgen in Huis!*
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Gedroogde Grassen & Bloemen Mix: Natuurlijke Diversiteit voor Knaagdieren

Bij de "Knaagdier Kruidenier" begrijpen we dat variatie de sleutel is tot een gezond en gelukkig leven voor je knaagdieren en konijnen. Daarom presenteren we met trots onze Gedroogde Grassen & Bloemen Mix, een zorgvuldig samengestelde lekkernij die de smaakpapillen van je dieren zal prikkelen en hun dieet zal verrijken. Ontdek waarom deze mix een absolute must-have is voor jouw knaagdieren:

Hoogwaardig Hooi voor Vezelrijke Voeding Onze Gedroogde Grassen & Bloemen Mix bevat maar liefst 30% hoogwaardig hooi. Dit betekent dat je knaagdieren en konijnen kunnen genieten van een vezelrijke voeding die essentieel is voor hun spijsvertering en algehele gezondheid.

Een Mix van Nutriënten Deze mix bevat een harmonieuze combinatie van luzerne, klaver en verschillende grassen. Dit biedt je dieren extra voedingswaarde en voegt diversiteit toe aan hun dagelijkse maaltijd.

Natuurlijke Smaak en Aroma Om de smaakbeleving compleet te maken, hebben we bieslooksteel, brandnetel, munt, lavendel en kamille toegevoegd. Deze natuurlijke ingrediënten zorgen voor heerlijke smaken en aroma's die je knaagdieren zullen aantrekken en enthousiast maken.

Stimuleert Knaaggedrag Onze Gedroogde Grassen & Bloemen Mix bevat een evenwichtige verhouding van hooi, gras en diverse bloemen en kruiden. Dit ondersteunt niet alleen de voedingsbehoeften van je huisdieren, maar stimuleert ook hun natuurlijke knaaggedrag, wat essentieel is voor hun tandgezondheid.

Voeg een beetje avontuur toe aan het dieet van je knaagdieren en laat ze genieten van de variëteit aan smaken en texturen in onze Gedroogde Grassen & Bloemen Mix. Met voedzaam hooi, essentiële grassen en een overvloed aan bloemen en kruiden met natuurlijke aroma's, biedt deze mix een complete en gevarieerde aanvulling op hun dagelijkse voeding.

Versheid en Oorsprong: Onze Gedroogde Grassen & Bloemen Mix komt rechtstreeks van de kruidenier, waardoor versheid gegarandeerd is. We kiezen altijd voor de nieuwste oogst, zodat je huisdieren kunnen genieten van de optimale kwaliteit.

Geen Nabijheid van Snelwegen De ingrediënten voor onze mix worden geteeld ver weg van snelwegen. Dit vermindert het risico op verontreinigingen en zorgt ervoor dat je huisdieren alleen het beste van Moeder Natuur krijgen.

Geen Schadelijke Bestrijdingsmiddelen Bij "Knaagdier Kruidenier" zorgen we ervoor dat er geen schadelijke bestrijdingsmiddelen worden gebruikt bij de teelt van onze ingrediënten. Dit garandeert de puurheid en veiligheid van de Gedroogde Grassen & Bloemen Mix.

Bloedmijtpreventie Om de gezondheid van je knaagdieren en konijnen te waarborgen, wordt onze mix geteeld op locaties uit de buurt van vee en kippen om bloedmijtbesmetting te voorkomen. Jouw huisdieren verdienen niets minder dan het beste, en we nemen deze extra maatregel om ervoor te zorgen dat ze veilig en gezond blijven.

Voeg een beetje avontuur toe aan het dieet van je knaagdieren en laat ze genieten van de variëteit aan smaken en texturen in onze Gedroogde Grassen & Bloemen Mix. Met voedzaam hooi, essentiële grassen en een overvloed aan bloemen en kruiden met natuurlijke aroma's, biedt deze mix een complete en gevarieerde aanvulling op hun dagelijkse voeding.

Specificaties
Inhoud (ca): 100 gram
Samenstelling: 30% hooi, 25% mix (luzerne, klaver, grassen), 15% bieslook steel, 10% brandnetel, 10% munt, 5% lavendel, 5% kamille
Analyse: -
Bevordert Foerageren: Ja
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Type: Aanvullend diervoeder
Bijzonderheden: -
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
Knaagdier Kruidenier Gedroogde Grassen & Bloemen Mix
Reviews
10 / 10
Chiel van der Werf 06 April 2024

Onze ratjes zijn hier mega dol op!

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »