Vitakraft Menu Vital Zwerghamsterfutter 400 Gramm
Menu Vital Zwerghamsterfutter 400 Gramm €2,95

Menu Vital Zwerghamsterfutter 400 Gramm

€2,95
Auf Lager
  • Zaterdag verzending!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Getest op geschiktheid
  • Für 17 Uhr bestellt morgen zu Hause
Produktbeschreibung

Vitakraft Menu Vital Zwerghamsterfutter

Der Klassiker für das beste First-Line-Hamster-Essen: Die zuckerfreien Rezepte von menu vital sind die perfekte Basis für eine gute Hamsterernährung, die Ihr Hamster genießen wird. Das Hamsterfutter besteht aus leckerem Mais, Nüssen und ist speziell auf die Bedürfnisse des Zwerghamsters zugeschnitten, beispielsweise in Bezug auf tierische Proteine. Das Hamsterfutter enthält auch einen Vitalkomplex, der Ihrem Hamster einen zusätzlichen Vitalitätsschub verleiht. Ein gesundes Hamsterfutter für Hamster.  

Hamsterfutter mit ausgewählten Samen, Pellets und Extrudaten.

Enthält Vitamine und Mineralien
Mit tierischen Proteinen
Zuckerfreies Rezept
Frei von künstlichen Aromen
Keine künstlichen Farben
Keine künstlichen Konservierungsmittel
Frisches Aroma im wiederverschließbaren Beutel

Ernährungsberatung Vitakraft Menu Vital Zwerghamster

5-7g pro Tag pro Zwerghamster. Halten Sie immer Heu und frisches Wasser bereit. Lebensmittel kühl und trocken halten.

Eigenschaften
Inhalt: -
Komposition: -
Analyse: -
Passend für: Knaagdieren
Besonderheiten: -
Vitakraft Menu Vital Zwerghamsterfutter 400 Gramm
Nagetierpakete
Bewertungen
10 / 10
Linda 01 Dezember 2020

Mijn hamster is er dol op!
Prima website, prima service en snelle verzending!

10 / 10
Caroline 03 September 2020

Superservice!

10 / 10
Linda 15 Juni 2020

Onze hamster wil niets anders!

8 / 10
Maxime 07 Januar 2020

Koop het vaak

10 / 10
Laura 02 April 2019

Uitstekend voer voor een zwarte Russische dwerghamster! Met dit voer krijgen de drukte makers geen last van wangzak ontsteking.

10 / 10
silvia 12 November 2018

fantastisch voer, veel kleine zaden en granen en geen grote brokken, en ook heel belangrijk GEEN suiker en dat is zeker als je mandarijn hamstertjes hebt heel belangrijk GEEN suiker.

10 / 10
Karin 04 April 2018

Goed voer! Alleen bezorgkosten van bestelling aan de hoge kant.

8 / 10
Nathalie 02 März 2018

Op zich is het voer een goed basisvoer alleen zou ik dit niet als enige voer geven maar nog mixen met bijv puur mini hamster van witte molen,, hier favoriet

10 / 10
silvia v. 01 Februar 2018

zeer prettig voer omdat er geen suiker in zit en omdat het kleine zaden zijn, mijn hamstertjes vinden het heerlijk om er lekker in te graven en alles in de wangzakken te stoppen. Alles wordt opgegeten

10 / 10
Mariska H. 28 Oktober 2017

Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.

8 / 10
Humphrey 24 Februar 2017

Voer met mooie, pure ingrediënten zoals sorghum (milo), gedroogde visjes en garnaaltjes, boekweit en andere pitten en zaden. Het voer is helemaal natuurlijk zonder kleurstoffen en bevat veel soorten zaadjes en granen. Mijn hamster blijft met dit voer en zijn snacks mooi op gewicht met glanzende vacht en is actief. Een nadeel is dat mijn hamster de vezel pellets in het voer niet aanraakt, en mijn hamster lust ook geen mais en tarwe wat er wel in zit. Tja, dat ligt misschien meer aan mijn hamster dan aan het voer. Verder bevat dit voer te weinig eiwit om op zichzelf te geven. Ik geef daarom bij het voer nog lab blocks/pellets van Mr Johnson, linzen (28 gr eiwit per 100 gram) en meelwormen. Ik heb hem eerder ook volgertjes gegeven. Allemaal op deze site besteld. De sprinkhanen van Trixie heb ik nu ook besteld als eiwit verhogende snack. Dat hij de vezel pellets niet eet zie ik verder niet als een probleem. De lab blocks zijn goed voor zijn tandjes en hij krijgt veel vezels ook met rauwkost. Al met al aan te raden als bijvoer en niet als op zichzelf staand voer.

Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »