Vitakraft Menü Vital Zwerghamster füttern 400 Gramm
Menü Vital Zwerghamster füttern 400 Gramm €2,75 €2,89

Menü Vital Zwerghamster füttern 400 Gramm

€2,89 €2,75
Auf Lager
 • Gratis verzending binnen Nederland vanaf €35,-
 • Gratis verzending naar België vanaf €45,-
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Veilig en achteraf betalen
 • Für 16 Uhr bestellt morgen zu Hause
 • Kundendienst van 11:00 tot 15:00
Informationen

Menü Vital Dwerghamstervoer 400 Gramm

Der Klassiker für das beste First-Line-Hamsterfutter: Die zuckerfreien Rezepte aus dem Menü vital sind die perfekte Basis für ein gutes Hamsterfutter, das Ihrem Hamster gefallen wird. Das Hamsterfutter besteht aus leckerem Mais, Nüssen und ist speziell auf die Bedürfnisse des Zwerghamsters z. B. hinsichtlich tierischer Proteine zugeschnitten. Der Hamstertransport enthält auch einen Vitalkomplex, der Ihrem Hamster eine zusätzliche Vitalität verleiht. Ein gesundes Hamsterfutter für Hamster.  

Hamsterfutter mit ausgewählten Samenkörnern, Pellets und Extrudaten.

 • Enthält Vitamine und Mineralstoffe
 • Mit tierischem Eiweiß
 • Zuckerfreies Rezept
 • Frei von künstlichen Aromen
 • Keine künstlichen Farben
 • Keine künstlichen Konservierungsstoffe
 • Frisches Aroma in wiederverschließbarer Tasche
Eigenschaften
Inhoud: -
Samenstelling: -
Analyse: -
Geschikt voor: Knaagdieren
Vitakraft Menü Vital Zwerghamster füttern 400 Gramm
Bewertungen
10 / 10
silvia 12 November 2018

fantastisch voer, veel kleine zaden en granen en geen grote brokken, en ook heel belangrijk GEEN suiker en dat is zeker als je mandarijn hamstertjes hebt heel belangrijk GEEN suiker.

10 / 10
Karin 04 April 2018

Goed voer! Alleen bezorgkosten van bestelling aan de hoge kant.

8 / 10
Nathalie 02 März 2018

Op zich is het voer een goed basisvoer alleen zou ik dit niet als enige voer geven maar nog mixen met bijv puur mini hamster van witte molen,, hier favoriet

10 / 10
silvia v. 01 Februar 2018

zeer prettig voer omdat er geen suiker in zit en omdat het kleine zaden zijn, mijn hamstertjes vinden het heerlijk om er lekker in te graven en alles in de wangzakken te stoppen. Alles wordt opgegeten

10 / 10
Mariska H. 28 Oktober 2017

Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.

8 / 10
Humphrey 24 Februar 2017

Voer met mooie, pure ingrediënten zoals sorghum (milo), gedroogde visjes en garnaaltjes, boekweit en andere pitten en zaden. Het voer is helemaal natuurlijk zonder kleurstoffen en bevat veel soorten zaadjes en granen. Mijn hamster blijft met dit voer en zijn snacks mooi op gewicht met glanzende vacht en is actief. Een nadeel is dat mijn hamster de vezel pellets in het voer niet aanraakt, en mijn hamster lust ook geen mais en tarwe wat er wel in zit. Tja, dat ligt misschien meer aan mijn hamster dan aan het voer. Verder bevat dit voer te weinig eiwit om op zichzelf te geven. Ik geef daarom bij het voer nog lab blocks/pellets van Mr Johnson, linzen (28 gr eiwit per 100 gram) en meelwormen. Ik heb hem eerder ook volgertjes gegeven. Allemaal op deze site besteld. De sprinkhanen van Trixie heb ik nu ook besteld als eiwit verhogende snack. Dat hij de vezel pellets niet eet zie ik verder niet als een probleem. De lab blocks zijn goed voor zijn tandjes en hij krijgt veel vezels ook met rauwkost. Al met al aan te raden als bijvoer en niet als op zichzelf staand voer.

Combideals
+ Hamstervoerbakje
Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »